Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
Praktik værdi

Værdifulde forsendelser - praktik for forsendelser til udlandet

Indhold

Det er ikke alt, du kan sende til udlandet, og der kan være forskellige regler fra land til land.

Du skal altid sørge for at undersøge reglerne i modtagerlandet. Er det tilladt at sende det du sender? Er det toldpligtigt? Er det tilladt at indføre det? Du er som afsender ansvarlig for eventuelle følger, hvis du sender ikke-tilladt indhold.

Har du behov for yderligere information om, hvad dine forsendelser må indeholde, så kan du finde flere af disse oplysninger under Landefakta. Hvis svarene dér ikke er fyldestgørende, må du kontakte modtagerlandets ambassade.

Når du sender breve med kostbart indhold, rede penge, ædle metaller mv., skal du sende det i Rekommanderet brev eller som Værdiforsendelser.

NB! Nogle lande tillader ikke kostbart indehold, rede penge, ædle metaller og lignende.

Tolddeklaration til udlandet

Indeholder dit brev andet end almindelig korrespondance, skal brevet have både en fysisk og en elektronisk tolddeklaration.  Vi hjælper dig, når du køber porto i Online Porto, i et TA-system eller når du køber på posthuset. Hvis forsendelserne ikke har de nødvendige dokumenter, er der en risiko for, at modtagerlandet returnerer forsendelsen.

Har du behov for yderligere information om, hvad dine forsendelser må indeholde, så kan du finde flere af disse oplysninger under Landefakta og du kan se svar på spørgsmål om told.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål om indhold og følgepapirer for forsendelser til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 70 70 30.

.