Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
Erhverv

Værd at vide om magasinpost

Få alt at vide om, hvordan du får din magasinpost sikkert og korrekt ud til kunderne. Du kan bl.a. læse om sortering, adresseformater og krav til pakningen på paller.

Vejledning til magasinpost

Vi har samlet alt information om magasinpost i vejledning for Magasinpost (pdf). Her er muligheder og processer beskrevet, så vi anbefaler derfor, at du læser vejledningen grundigt. Eksempelvis er der forskel på hvordan partier i forskellige størrelser pakkes. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

I vejledningen finder du bl.a. beskrivelser af:

  • adressering og adressefiler
  • paknings- og sorteringskrav
  • indlevering
  • layout og andre krav til formater

Vi sørger for vask af adressefiler

Adressevask er en integreret del af Sorteret Magasinpost. Adressevasken sikrer god adressekvalitet, effektive produktionsprocesser i hele værdikæden og kan informere dig om, hvilken dag forsendelsen bliver omdelt til modtageren.

Adressevasken er gratis, du skal blot opbygge og indsende adressefilen efter vores retningslinjer. Læs mere her: Retningslinjer for adressefiler til adressevask (pdf).

Kontakt os, hvis du har brug for teknisk rådgivning om adressevask og opbygning af adressefiler i Udgiver 2- og 3-formatet. Ring til Produktsupport Adressevask på tlf. 70 21 23 16 - vi svarer alle hverdage 9.00-16.00. Du kan også skrive til os her: Adressevask support.

Indlevering

Når du køber Sorteret Magasinpost, skal du aflevere en indleveringsoversigt, som viser alle dine planlagte indleveringer i aftaleperioden.

Klik for at indtaste indleveringsplanen

Du har mulighed for at ændre din indleveringsoversigt i løbet af året, når blot du giver os besked senest 10 dage før den varslede indlevering. Vi har to indleveringssteder (Sjælland og Jylland). Du vælger selv, hvor du vil indlevere magasinpostforsendelserne - vi skal blot have aftalt det på forhånd.

Terminal Tåstrup (TTA)
Bohus Boulevard 1A
2630 Tåstrup

Sydjyllands Postcenter (FAC)
Snaremosevej 65
7007 Fredericia

Ved indleveringen skal du aflevere en udfyldt følgeseddel til Magasinpost - B69 (xlsx).

Har du brug for vejledning, kan du læse mere her: Sådan udfylder du følgeseddel B69 (pdf).

Kalender

Magasinpost bliver altid omdelt i løbet af de fem omdelingsdage efter indleveringsdagen. Du kan se vores omdelingsdage, samt eksempler på indlevering og omdeling i:

Hent påtryk til Magasinpost

Magasinpostforsendelser skal mærkes med PP, id-nummer samt et særligt påtryk til magasinpost. Her finder du det hele: Påtryk til magasinpost.