Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Afhentning

Vi henter din post på det aftalte tidspunkt, hvilket sparer tid for dig, da du slipper for at køre til en erhvervsindlevering eller finde den nærmeste postkasse.

Afhentning - vi henter din virksomhedspost direkte hos dig


Vi afhenter din post hos dig til aftalt tid – effektivt, smidigt og godt for miljøet. Og du får mere tid til din kernevirksomhed.

Fordele med Afhentning

Effektivt

I sparer tid og penge, når medarbejderne kan fokusere på virksomhedens kerneaktiviteter.

Smidigt

Vi sørger for, at opgaven udføres som planlagt og inddrager specialister og ekstra ressourcer ved behov.

Miljøvenligt

Bedre for miljøet, når transporterne varetages af én aktør.

Afhentning af post på virksomhedens adresse

PostNord kan hente den daglige post i aftalt tidspunkt mellem kl. 14:00-18:00 på din adresse. Afhentningstidspunktet aftales nærmere ved aftaleindgåelsen. Du slipper for at bruge tid på at indlevere posten på posthuset eller i en Erhvervsindlevering.

Hvis det aftalte afhentningstidspunkt ikke passer med din virksomheds åbningstider, kan vi aftale opsætning af en aflåselig boks. Boksen kan rumme 1,3 m³. Hvis din post fylder mere end der er plads til i plastboksen, kan det aftales, at PostNord får adgang til at afhente posten i et aflåst lokale.

Pris

Se priser for afhentning

Vil du have en aftale om Afhentning af post?

Du er velkommen til at kontakte Kundeservice Erhverv, hvis du ønsker at indgå en kundeaftale om afhentning af post. Afhentningstidspunkt, afhentningssted samt øvrige praktiske forhold aftaler vi ved indgåelse af kundeaftalen.

Relaterede services

Frankeringsservice

Du får hjælp til at håndtere alle din daglige post, spare omkostninger, optimere portoen og spare tid.

Postboks

Med en postboks kan du nemt modtage post, selv om du ikke har fast adresse, og hente det, når det passer dig i postboksens åbningstider.