Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Palletransport til Nordatlanten

Fragt af paller fra Danmark til Færøerne, Island og Grønland.
Få et tilbud på palletransport

Palletransport til Færøerne, Island og Grønland

Med vores palletransport til Nordatlanten leverer vi dine store og små pallepartier nemt og sikkert i Færøerne, Island og Grønland. Ved hjælp af vores eget finmaskede distributionsnetværk i hele Norden inkluderende Nordatlanten, kan vi fragte dit gods til Færøerne, Island og Grønland på mest effektiv vis.

Fordele med PostNord palletransport til Nordatlanten

120-circle-hourglass.svg

Gode leveringstider

Gode leveringstider på palletransport til Island, Færøerne og Grønland.

120-circle-truck.svg

Tunge forsendelser

Med vores palletransport til Norden har du mulighed for at sende op til 1000 kg. pr. palle.

120-circle-house.svg

Til privat og erhverv

Få fragtet dine paller til både private og virksomheder.

120-circle-comment.svg

Kompetent rådgivning

Du får kompetent rådgivning og en høj servicegrad fra vores team af logistikeksperter.

Fragt til Færøerne

Med PostNord Pallet sørger vi for din godstransport til Færøerne. Booker du din forsendelse senest torsdag, kan godset allerede være fremme til den modtagende virksomhed eller privatperson på Færøerne 4-5 dage senere. Med fuld sporing på din forsendelse kan vi altid informere dig om, hvor dine paller befinder sig.

Fragt til Island

Med PostNord Pallet kan du nemt sende dine paller til privatpersoner eller virksomheder på Island i postnumrene fra 100-200. Har du forsendelser til øvrige postnumre, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel. For fragt til Island skal du regne med en leveringstid på 5-10 dage - naturligvis med fuld sporing fra afhentning til levering.

Fragt til Grønland

Med PostNord Pallet håndterer vi din forsendelse til Grønland. Vi varetager fragten af dit gods fra Danmark til Nuuk eller Sisimiut. I tilfælde af, at du har forsendelser til øvrige postnumre på Grønland, er du velkommen til at sende os en forespørgsel.

Pallemål og størrelser

Med PostNord kan du hurtigt og nemt sende alt fra en helpalle til en halv-, kvart-, eller specialpalle til Færøerne, Island eller Grønland. Vi fragter dit gods indenfor følgende pallemål.

Helpalle
L120 x B80 x H220 cm
Maximum vægt: 1.000 kg

Halvpalle
L80 x B60 x H150 cm
Maximum vægt: 500 kg

Kvartpalle
L60 x B40 x H120 cm
Maximum vægt: 200 kg

Specialpalle
L120 x B120 x H220 cm
Maximum vægt: 1.000 kg

Har du gods, som ikke passer ind på ovenstående pallemål og derfor skal sendes som stykgods, kan vi naturligvis også klare det.

Klik for at kontakte os, hvis du har stykgodsforsendelser

Vil du vide mere om ekstport til Nordatlanten?

Hvis du har spørgsmål om told, vil vi anbefale dig at kontakte vores kundeservice eller læse mere på Toldstyrelsens hjemmeside.

Få et tilbud på dine palle- og godsforsendelser

Har du fast behov for at sende paller og gods, vil vi gerne give dig et godt tilbud på dine forsendelser

Klik og udfyld

Godstransport og andre relevante services

Send paller med PostNord

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

PostNord Part Loads

PostNord Part Loads er en fleksibel og økonomisk dør til dør-tjeneste for dig, som vil sende forskellige typer af gods. Med vores Part Loads har du mulighed for at booke alt fra enkeltforsendelser til mere komplekse transporter.

Kurer i Danmark

Hos PostNord tilbyder vi en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Farligt gods

Sender du paller og gods med farligt indhold, skal du overholde gældende regler for tilladt indhold, mærkning, emballering og dokumentation.

InNight (kurer)

Med vores InNight løsning kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede den følgende morgen.

Cykelbude i København

Med PostNords cykelbude får du en grøn transportløsning. Cykelbudene leverer din forsendelse hurtigt og Co2 neutralt i hele Storkøbenhavn.