PostNord Pallet Nordatlanten

Fragt af paller fra Danmark til Færøerne, Island og Grønland.

Gods til Færøerne, Island og Grønland

Med PostNord Pallet transporterer vi dine store og små pallepartier nemt og sikkert til Færøerne, Island og Grønland.

Fordele med PostNord Pallet Nordatlanten

Fragt af gods til virksomheder og private i Nordatlanten.

Gode leveringstider på fragt til Færøerne, Island og Grønland.

Fuld sporing på alle forsendelser.

Håndtering af forsendelser op til 1.000 kg. pr. palle.

Med mere end 100 terminaler i Norden og vores eget finmaskede distributionsnet, har vi en markant tilstedeværelse som gør, at vi kan tage ansvar for din logistik. Med et stærkt netværk og en stor flåde, kan vi fragte dit gods til og fra de nordiske og nordatlantiske lande. Med PostNord Pallet transporterer vi dine store og små pallepartier nemt og sikkert til Færøerne, Island og Grønland.

Fragt til Færøerne

Med PostNord Pallet sørger vi for din godstransport til Færøerne. Booker du din forsendelse senest torsdag i ugen, kan godset allerede være fremme til den modtagende virksomhed eller privatperson på Færøerne 4-5 dage senere. Med fuld sporing på din forsendelse kan vi altid informere dig om, hvor dine paller befinder sig.

Fragt til Island

Med PostNord Pallet kan du nemt sende dine paller til privatpersoner eller virksomheder på Island i postnumrene fra 100-200. Har du forsendelser til øvrige postnumre, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel. For fragt til Island skal du regne med en leveringstid på 5-10 dage - naturligvis med fuld sporing fra afhentning til levering.

Fragt til Grønland

Med PostNord Pallet håndterer vi din forsendelse til Grønland. Vi varetager fragten af dit gods fra Danmark til Nuuk eller Sisimiut. I tilfælde af, at du har forsendelser til øvrige postnumre på Grønland, er du velkommen til at sende os en forespørgsel.

Pallemål og størrelser

Med PostNord kan du hurtigt og nemt sende alt fra en helpalle til en halv-, kvart-, eller specialpalle til Færøerne, Island eller Grønland. Vi fragter dit gods indenfor følgende pallemål.

Helpalle
L120 x B80 x H220 cm
Maximum vægt: 1.000 kg

Halvpalle
L80 x B60 x H150 cm
Maximum vægt: 500 kg

Kvartpalle
L60 x B40 x H120 cm
Maximum vægt: 200 kg

Specialpalle
L120 x B120 x H220 cm
Maximum vægt: 1.000 kg

Har du gods, som ikke passer ind på ovenstående pallemål og derfor skal sendes som stykgods, kan vi naturligvis også klare det.

Klik for at kontakte os, hvis du har stykgodsforsendelser

Vi transporterer også dine store pallepartier

Hvis du har behov for at sende store godspartier til Færøerne, Island eller Grønland udarbejder vi en specialpris til dig, som matcher dit transportbehov.

Klik for at få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dine palle- og godsforsendelser

Har du fast behov for at sende paller og gods, vil vi gerne give dig et godt tilbud på dine forsendelser

Klik og udfyld

Relaterede services

PostNord Pallet

Vi afhenter dine paller hos dig, samler alt til én leverance og transporterer til modtagerens dør. Vi henter hver dag og leverer effektivt. Hver forsendelse kan spores. Pallen kan veje op til 1.000 kilo.

Mere om PostNord Pallet