Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Forsendelser med værdi

Hvis du skal sende kostbare ting som f.eks. guld, sølv, mønter, sedler eller værdipapirer, kan du gøre det sikkert med servicen værdi.
Send værdi med Online Porto

Med vores service værdi kan du sende pakker med en værdi på op til 100.000 kr.

Vil du være sikker på, at dine værdifulde pakker sendes sikkert? Så kan du sende dine forsendelser som Værdiforsendelse i Danmark og Værdipakke i udlandet.

Sikkert

Alle forsendelser kan spores hele vejen frem til destinationen.

Tilgængelig

Du kan sende værdiforsendelser både indenrigs og udenrigs.

Trygt

Dine forsendelser er forsikret op til det beløb, du ønsker.

Hvordan sender jeg?

Emballering og forsegling

Værdiforsendelser skal være ordentligt emballerede, så uautoriserede personer ikke kan åbne emballagen, uden at det kan ses. Værdiforsendelser, der indeholder penge og/eller værdipapirer, skal forsegles med enten laksegl, forseglingstape eller i en sikkerhedspose. Du skal også bruge en fragtseddel, som du kan købe på udvalgte posthuse eller via Online Porto.

Og klik for at beregne pris for Værdiforsendelse/Værdipakke

I Danmark (Værdiforsendelse)

En værdiforsendelse må veje op til 20 kg og skal opfylde samme størrelseskrav som andre pakker, du kan sende uden at være aftalekunde.

Værdiforsendelser må indeholde varer til en værdi af op til 100.000 kr. Hvis forsendelsen indeholder penge og/eller værdipapirer, er den maksimale værdi dog 40.000 kr.

Prisen på en værdiforsendelse består af et grundbeløb, som er baseret på vægten + 20 kr. pr. 10.000 kr. af forsikringssummen.

Til udlandet (Værdipakke)

Du kan sende værdiforsendelser til udvalgte lande uden for Danmark og fra udvalgte posthuse.

I Landefakta kan du se, hvilke lande du kan sende værdipakker til

Nogle lande har deres egne grænseværdier for, hvor værdifuldt indholdet må være. Derfor skal du angive en værdikode og skrive pakkens værdi på emballagen.

Læs mere om praktik og værdiforsendelser til udlandet

Med Track & Trace kan du følge pakken i Danmark, indtil forsendelsen er leveret til modtageren. Andre lande har en lokal Track & Trace-løsning, som kan bruges til at følge pakken. Pakker til udlandet omdeles i henhold til lokale regler, som varierer fra land til land. Den lokale posttjeneste beholder som regel kvitteringen.

Indlevering og udlevering

En værdiforsendelse indleveres mod kvittering på et posthus og kan kun udleveres mod kvittering fra modtageren. Hvis modtageren ikke er hjemme, skal den afleveres på posthuset. Du kan ikke bruge Pakkeboksen til værdiforsendelser

Værdiforsendelser med Online Porto

Online Porto

Med Online Porto er det nemt at begynde at sende forsendelser. Beskriv, hvad du vil sende, og få forslag til, hvilken tjeneste der passer bedst til dine behov. Betal nemt fragten med kreditkort, og udskriv derefter dit fragtdokument.

Læs mere Online Porto

.