Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

PostNord Parcel

PostNord Parcel er til dig, der som virksomhed vil sende erhvervspakker til andre virksomheder i Danmark, Norden, Europa eller hele verden. Kom hurtigt og nemt i gang - benyt vores tilbudsberegner eller opret en kundeaftale. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.
Tilbud | Kundeaftale

Når du som virksomhed vil sende erhvervspakker til andre virksomheder i Danmark, Norden, Europa og hele verden

De tre hurtige om PostNord Parcel

Hvem?

Du kan bruge PostNord Parcel til dine B2B forsendelser. Med en erhvervsaftale kan du sende pakker til andre virksomheder.

Hvornår?

Pakkerne leveres til modtagere i Danmark næste hverdag og inden for 1-5 hverdage i resten af Norden.

Hvorhen?

Du kan sende PostNord Parcel til alle dine virksomhedskunder i Danmark, Norden, Europa og hele verden.

Når du vil sende erhvervspakker til andre virksomheder

Så er PostNord Parcel noget for dig. Med PostNord Parcel er det både nemt og sikkert at sende pakker fra dør til dør. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang. Du får:

Hurtig levering

I Danmark leverer vi PostNord Parcel dag-til-dag mandag til fredag inden arbejdsdagen slutter. Mere end 80% af pakkerne er leveret før kl. 13:00, så varerne er klar til brug eller videresalg. Til store dele af Norden og de fleste europæiske storbyer leverer vi indenfor 2-3 dage. Til resten af verden er leveringstiden typisk 6-15 dage.

Fleksibel levering

Ikke alle behov er ens, og derfor har vi en række fleksible løsninger til rådighed til dig. Ønsker du eksempelvis at vi stiller pakken på adressen eller er det vigtigt med en underskrift? Du kan selv vælge hvad der passer dig og din kunde bedst. Læs mere om tillægsydelser i Faktaarket.

Indlevering eller afhentning

Du kan indlevere din pakke til PostNord på et af vores mange posthuse eller erhvervsindleveringssteder. Du kan også indgå en aftale med PostNord om, at vi afhenter pakker på din adresse. Læs mere om afhentning.

Adgang til Kundeportalen

Ønsker du et godt overblik over dine forsendelser, fakturaer, statistikker, reklamationer og lignende? Vi har samlet alt dette og mere til i din egen Kundeportal. Læs mere om Kundeportalen.

Dette skal du også vide om PostNord Parcel

Faktaark

Se faktaarket om PostNord Parcel, hvor du finder mål og vægt, som pakken må have - afhængig af land du vil sende til. Her finder du også cirka leveringstider og tilvalgstjenester.

Se faktaark for PostNord Parcel

Priser

På vores Business-side kan du se de standardpriser, som vi kan tilbyde. Vil du i stedet gerne beregne dine priser baseret på din forsendelsesprofil, så vælg “Beregn et tilbud” i banneret nedenfor.

Se priser på Business-siden

Vidste du?

Vidste du, at du kan sende pakker på op til 35kg til virksomheder på Færøerne og Grønland som PostNord Parcel Economy? Det er et omkostningseffektivt valg, når det ikke haster.

Se mere om PostNord Parcel Economy

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

PostNord Erhverv


Når du har en kundeaftale med os, får du adgang til en lang række stærke fordele. Vi har Danmarks stærkeste udleveringsnetværk, vi sørger for hurtig levering af pakker og vi har gjort det ekstra nemt for dine kunder at få leveret eller udleveret sin pakke.

Med os får du én leverandør til alle dine distributionsbehov. PostNord varetager fragt af små pakkeforsendelser, store pakker til private, erhvervspakker, ekspresforsendelser, breve, tungt gods og meget mere. Alt dette fragtes i et stærkt logistisk netværk.

Vi kan også hjælpe med at tilpasse en løsning, der passer præcist til dine behov. Vil du høre mere om, hvad vi
kan tilbyde din virksomhed? Så benyt en af ovenstående indgange.