Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Sende pakker uden aftale

PostPakker og Online porto anvender du, hvis du vil sende pakker uden at have en aftale med PostNord

Online Pakkeporto

Du kan købe og udskrive pakkelabels og sende Postpakker både i Danmark og udlandet. Det eneste, du behøver, er et betalingskort og en printer. Du kan også printe labels til modtagere i Danmark og EU direkte fra Pakkeboksen ved at bruge pinkoderne på din kvittering.

Klik her for at købe pakkelabels

Send Postpakker

Når du anvender Online Pakkeporto, får du dag til dag levering – du vælger selv, om pakken skal leveres til døren eller hentes på et posthus eller i Pakkeboksen. Vi adviserer modtager, når pakken er på vej og pakken kan føles via Track & Trace og PostNords Tracking-app.

Du kan aflevere pakken på et af vores 1.600 posthuse og Pakkebokse eller få pakken afhentet på din adresse, hvis du foretrækker det.

Pakker, der er indleveret på et posthus, bliver leveret hverdagen efter. Pakker til Bornholm og til og fra de små øer har dog op til 2 dages leveringstid. Postbuddet afhenter pakker i Pakkeboksen en gang dagligt og leverer til modtagere i Danmark og store dele af Norden hverdagen efter.

Skal du have en aftale?

Sender du regelmæssigt pakker, har du mulighed for at få en aftale med PostNord. Klik for at læse mere om kundeaftale.

Relaterede tjenester

PostNord Parcel

Dine pakker bliver leveret til dine modtagere i Danmark næste hverdag og inden for 1-5 hverdage i resten af Norden.

Mere om PostNord Parcel

PostNord Parcel Economy

Send pakker på op til 35 kg til virksomheder på Færøerne og Grønland. Et omkostningseffektivt valg, når det ikke haster.

Mere om Parcel Economy

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

Mere om MyPack Collect