Pacsoft Online

Vores internetbaserede transportværktøj, som indeholder mange smarte funktioner, er for vores aftalekunder.
Log ind

Giver dig hurtigt overblik over dine forsendelser

Vil du have bedre styr på alle dine indenrigs- og udenrigsforsendelser? Med Pacsoft Online får du hurtigere service og mere tilfredse kunder uden omkostninger.

Fordele med Pacsoft Online

Giver godt styr på alle dine indenrigs- og udenrigsforsendelser.

Har mange smarte rapport- og søgefunktioner.

Gør håndtering af transporter nemmere både for dig og dine kunder.

En tjeneste til aftalekunder hos PostNord.

Med Pacsoft Online kan du følge dine forsendelser online. Det har mange smarte rapport- og søgefunktioner og hjælper dig med hurtigt at få overblik over alle dine forsendelser, uanset hvor i verden de skal hen.

Vi får information om forsendelsen, så snart du udskriver dine fragtdokumenter via systemet. Det betyder, at både du og modtageren kan se frem til hurtig og fleksibel levering. Dine kunder kan få en sms-advisering, når forsendelsen er på vej og mulighed for at vælge, hvor de ønsker at hente den. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

Pacsoft Online er en løsning til dig, der er aftalekunde hos PostNord. Det eneste, du behøver for at komme i gang, er et kundenummer.

Klik for blive aftalekunde

Er du allerede aftalekunde? Klik her, så kommer du i gang med det samme.

Pacsoft Online giver dig:

  • Godt overblik: Værktøjet håndterer alle dine indenrigs- og udenrigsforsendelser med smarte rapport- og søgefunktioner, som hjælper dig med hurtigt at få styr på alle dine forsendelser.
  • Hurtigere service: PostNord får besked om, at du planlægger en forsendelse, allerede når du udskriver fragtdokumenter via systemet, og så begynder vi at planlægge, hvordan du får så fleksibel levering som muligt.
  • Mere tilfredse kunder: Med systemet kan du tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted og sms-advisering.

Pacsoft Online Guides

For at hjælpe dig godt i gang med Pacsoft Online, har vi lavet brugermanualer på, hvordan du udskriver dine adresselabels fra Pacsoft Online.

Du kan hente brugermanualen i pdf-format "Pacsoft Online Guide - Print af adresselabels", der går processen igennem step-by-step. Nedenfor har vi også lagt en video tutorial, der ligeledes viser hvordan du printer dine adresselabels.

Ønsker du at se videoen i fuld størrelse, kan du se den direkte på YouTube her: Pacsoft Online Tutorial

Integration

Klik og læs mere om integration mellem din webshop og PostNord

Guide til print af adresselabels

Video

Krav til udstyr

Klientplatform

Microsoft Windows 2000, Windows 7, XP eller Vista med Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Opera.

Mac OS X med Safari eller Mozilla Firefox.

Internetforbindelse

Stabil internetforbindelse med en minimumshastighed på 128 kbps.

Labelprinter

Alle almindelige laserprintere af velkendte mærker. Der understøttes et stort udvalg af labelprintere af mærker som fx. Datamax/Imaje, Intermec, Zebra, Sato m.fl.

Kontakt Pacsoft Online Support via mail eller på 70 21 80 73 for at få aktuelle oplysninger om konkrete modeller.

Rapport- og listeprinter

Alle almindelige laserprintere af velkendte mærker. Kontakt Pacsoft Online Support via mail eller på 70 21 80 73 for at få aktuelle oplysninger om konkrete modeller.

Labels

Label af STE-type med kvitteringsdel (105 x 251 mm) til labelprintere eller label af typen 2 x STE med kvitteringsdel på A4-papir med kvitteringsdelen til labelprinter.

Til nogle produkter (nogle brevprodukter) kan der også anvendes en mindre label i størrelsen 105 x 72 mm til labelprinter. Se bestillingssiden til labels og printere i Pacsoft Online for at få yderligere oplysninger om labels og printere.

Pacsoft Online

Log ind