MyPack Home

Med MyPack Home kan du sende pakker på maks. 35 kg, som leveres direkte til kundens dør. For at sende MyPack Home skal du være kontraktkunde.

Som virksomhed kan du nemt sende sporbare pakker til privatpersoner i Norden og Europa – fra dør til dør

MyPack Home er en fleksibel dør til dør-tjeneste til e-handelsvirksomheder og andre virksomheder, som ofte sender pakker.

Fordele med MyPack Home

  • En fleksibel tjeneste til virksomheder, som ofte sender pakker.

  • Modtageren slipper for at hente pakken – vi leverer pakken til døren

  • Du kan følge pakken hele vejen.

Uanset om du har en netbutik eller bare af og til vil kunne sende pakker på en fleksibel måde, passer denne tjeneste perfekt til dig. Vi leverer pakken direkte til modtagerens dør, og du kan naturligvis følge pakken hele vejen frem til modtageren.

Fleksibelt for dig og nemt for din kunde!

 

Mål og vægt – Til Danmark*, Finland, Norge og Sverige

Maks. vægt 35 kg
Maks. længde 175 cm
Maks. længden + omkreds 300 cm
* I Danmark accepterer vi indtil videre pakker med en længden + den største omkreds målt i en anden retning end længden = 360 cm. I Danmark accepteres også pakker med en længde imellem 175 cm og 220 cm, og mod et tillæg for oversize.

 

Mål og vægt​ for pakker, ​der sendes i EU og Schweiz

Maks. vægt 31,5 kg
Maks. længde 175 cm
Længde + omkreds 300 cm

 

Mål og vægt​ for pakker, ​der sendes til resten af verden

Maks. vægt 20 kg
Maks. længde 175 cm
Længde + omkreds 300 cm

Med MyPack Home kan vi garantere, at vi altid er tæt på dine kunder, uanset om de befinder sig i Danmark, Norden eller Europa. Vil du høre mere om MyPack Home eller ønsker du en pakkeaftale, kontakter du din salgskonsulent eller Kundeservice på 70 11 12 30.​

Få et tilbud på pakker

Klik og udfyld formularen

Udfyld formularen

Øvrige produkter og tjenester

FlexChange

FlexChange hjælper dine kunder med at vælge, hvordan deres pakker skal leveres.

Mere om FlexChange

Collect In-store

Forbrugere, som køber varer på nettet, ønsker i stigende grad at hente varen direkte i butikken. Med tjenesten Collect In-store giver du dine kunder den mulighed, uden at du skal foretage store investeringer. Du får adgang til en komplet løsning, der håndterer "Afhentning i butik" og kommer i gang, uden at du behøver at opbygge dit eget system.

Mere om Collect In-store

Delivery Checkout

Når man handler på nettet, skal det være nemt hele vejen – lige fra det øjeblik, hvor kunderne trykker på køb-knappen, til de står med pakken i hånden. Det gør købsoplevelsen langt bedre, når man lader kunderne selv vælge, hvordan pakken skal leveres.

Mere om Delivery Checkout