MyPack Collect

Med MyPack Collect kan virksomheder sende pakker til deres privatkunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

Send pakker til dine privatkunder i Norden og Europa direkte til et udleveringssted

Uanset om du har en netbutik eller bare vil kunne sende pakker til dine kunder på en fleksibel måde, passer vores løsning MyPack Collect perfekt til dig.

Fordele med MyPack Collect

 • Vi leverer i Norden og Europa

   

   

  Du kan følge pakken hele vejen frem til modtageren

 • Vi leverer pakken til et udleveringssted

   

   

  Vi leverer pakken 7 dage om ugen

   

 • Modtageren får en meddelelse, når pakken kan hentes

Vi leverer pakken til et udleveringssted i nærheden af modtageren. Vi leverer i Norden og Europa og har et stort distributionsnet, som hele tiden vokser.

Med MyPack Collect kan du følge pakkens vej til den bliver afhentet af modtageren på udleveringsstedet. Modtageren får en meddelelse via sms, e-mail eller PostNord-appen, når pakken kan hentes på det posthus, modtageren har valgt. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

MyPack Collect kan bruges til pakker op til 20 kg.

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Danmark, Finland, Norge og Sverige

Maks. længde 150 cm
Maks. længde + omkreds 300 cm

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Letland, Litauen, Luxembourg, Storbritannien, Tyskland og Østrig

Maks. længde 100 cm
Maks. længde + omkreds 250 cm​

 

Levering og advisering

Pakken leveres til et af PostNords udleveringssteder eller til en Pakkeboks. Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes.

Pakker 7 dage om ugen

I Danmark leverer vi MyPack Collect dag-til-dag, mandag-søndag. Det betyder, at dine kunder kan hente deres pakker allerede om lørdagen eller søndagen i stedet for at vente til efter weekenden. Udlevering sker til alle åbne posthuse samt alle pakkebokse over hele landet.

Med pakker 7 dage om ugen kan du øge din konvertering i weekenden og samtidig tilbyde din kunde en god service, hvor de kan handle, når de har tid og lyst i weekenden og stadig få leveret dagen efter.

Læs mere om Pakker 7 dage her.

Erstatning

PostNord erstatter pakker efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr.

Transportforsikring

Tegn en supplerende transportforsikring.

Her leverer vi med MyPack Collect

Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Frankrig, Storbritannien, Spanien, Portugal og Polen.

Få et tilbud på pakker

Klik og udfyld formularen

Udfyld formularen

Øvrige produkter og services

Bestil afhentning

Her finder du de forskellige selvbetjeningsfunktioner til at bestille transport. Du skal have en aftale med PostNord for at kunne benytte de forskellige afhentningsmuligheder.

Til Bestil afhentning

Delivery Checkout

Når man handler på nettet, skal det være nemt hele vejen – lige fra det øjeblik, hvor kunderne trykker på køb-knappen, til de står med pakken i hånden. Det gør købsoplevelsen langt bedre, når man lader kunderne selv vælge, hvordan pakken skal leveres.

Mere om Delivery Checkout

We Mail

Når du både vil sende fysiske og digitale breve. Og lade os klare hele opgaven.

Mere om We Mail