MyPack Collect

Med MyPack Collect kan virksomheder sende pakker til deres privatkunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa. Kom hurtigt og nemt igang - benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en erhvervsrådgiver. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.

Send pakker til dine privatkunder i Norden og Europa direkte til et udleveringssted

Uanset om du har en netbutik eller bare vil kunne sende pakker til dine kunder på en fleksibel måde, passer vores løsning MyPack Collect perfekt til dig. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang.

Fordele med MyPack Collect

Vi leverer i Norden og Europa

Vi leverer pakken til et udleveringssted

Modtageren får en meddelelse, når pakken kan hentes

Du kan følge pakken hele vejen frem til modtageren

Vi leverer pakken 7 dage om ugen

Vi leverer pakken til et udleveringssted i nærheden af modtageren. Vi leverer i Norden og Europa og har et stort distributionsnet, som hele tiden vokser.

Med MyPack Collect kan du følge pakkens vej til den bliver afhentet af modtageren på udleveringsstedet. Modtageren får en meddelelse via sms, e-mail eller PostNord-appen, når pakken kan hentes på det posthus, modtageren har valgt. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

MyPack Collect kan bruges til pakker op til 20 kg.

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Danmark, Finland, Norge og Sverige

Maks. længde 150 cm
Maks. længde + omkreds 300 cm

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Letland, Litauen, Luxembourg, Storbritannien, Tyskland og Østrig

Maks. længde 100 cm
Maks. længde + omkreds 250 cm​

 

Levering og advisering

Pakken leveres til et af PostNords udleveringssteder eller til en Pakkeboks. Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes.

Pakker 7 dage om ugen

I Danmark leverer vi MyPack Collect dag-til-dag, mandag-søndag. Det betyder, at dine kunder kan hente deres pakker allerede om lørdagen eller søndagen i stedet for at vente til efter weekenden. Udlevering sker til alle åbne posthuse samt alle pakkebokse over hele landet.

Med pakker 7 dage om ugen kan du øge din konvertering i weekenden og samtidig tilbyde din kunde en god service, hvor de kan handle, når de har tid og lyst i weekenden og stadig få leveret dagen efter.

Læs mere om Pakker 7 dage her.

Erstatning

PostNord erstatter pakker efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr.

Transportforsikring

Tegn en supplerende transportforsikring.

Her leverer vi med MyPack Collect

Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Frankrig, Storbritannien, Spanien, Portugal og Polen.

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

ERHVERV

Book et onlinemøde


Har du brug for et møde med en PostNord erhvervsrådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

Øvrige produkter og services

Pakker med omtanke

Vi gør det let for dig at være miljøbevidst, når det handler om at sende pakker.

Læs mere om Pakker med omtanke

PostNord Parcel

Dine pakker bliver leveret til dine modtagere i Danmark næste hverdag og inden for 1-5 hverdage i resten af Norden.

Mere om PostNord Parcel

Collect In-store

Forbrugere, som køber varer på nettet, ønsker i stigende grad at hente varen direkte i butikken. Med tjenesten Collect In-store giver du dine kunder den mulighed, uden at du skal foretage store investeringer. Du får adgang til en komplet løsning, der håndterer "Afhentning i butik" og kommer i gang, uden at du behøver at opbygge dit eget system.

Mere om Collect In-store