Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan virksomheder sende pakker til deres privatkunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa. Kom hurtigt og nemt igang - benyt vores tilbudsberegner eller opret en kundeaftale. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.
Tilbud | Kundeaftale

Send pakker til dine privatkunder i Norden og Europa direkte til et udleveringssted

Uanset om du har en netbutik eller bare vil kunne sende pakker til dine kunder på en fleksibel måde, passer vores løsning MyPack Collect perfekt til dig. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang.

Fordele med MyPack Collect

Vi leverer i Norden og Europa

Vi leverer pakken til et udleveringssted

Modtageren får en meddelelse, når pakken kan hentes

Du kan følge pakken hele vejen frem til modtageren

Vi leverer pakken 6 dage om ugen i Danmark

Vi leverer pakken til et udleveringssted i nærheden af modtageren. Vi leverer i Norden og Europa og har et stort distributionsnet, som hele tiden vokser.

Med MyPack Collect kan du følge pakkens vej til den bliver afhentet af modtageren på udleveringsstedet. Modtageren får en meddelelse via sms, e-mail eller PostNord-appen, når pakken kan hentes på det posthus, modtageren har valgt. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

MyPack Collect kan bruges til pakker op til 20 kg.

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Danmark, Finland, Norge og Sverige

Maks. længde 150 cm
Maks. længde + omkreds 300 cm

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til udvalgte lande i Europa

Maks. længde 100 cm
Maks. længde + omkreds 250 cm​

 

Levering og advisering

Pakken leveres til et af PostNords udleveringssteder eller til en Pakkeboks. Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes.

Pakker 6 dage om ugen

I Danmark leverer vi MyPack Collect dag-til-dag, mandag-lørdag. Det betyder, at dine kunder også kan hente deres pakker om lørdagen. Udlevering sker til alle åbne posthuse samt alle pakkebokse over hele landet.

Erstatning

PostNord erstatter pakker efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr.

Transportforsikring

Tegn en supplerende transportforsikring.

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

Øvrige produkter og services

Modtager betaler portoen

Gør det let for dine kunder i Danmark og udlandet at returnere svarkuponer og lignende. Med "Modtager betaler portoen" betaler du for de breve, du får retur samt et fast månedligt abonnement.

Læs mere om Modtager betaler portoen

Tracked Letter DK

Når du skal sende dine mindre abonnementsvarer til dine kunder og ønsker at få dokumentation for leveringen og kunne spore forsendelserne frem til dine kunder. 

Læs mere om Tracked Letter DK

Consignment Direct Entry

Forsendelser, der sendes med Consignment, får et lokalt udseende, og det er en fordel, når du vil nå mange kunder i udlandet.

Mere om Consignment