Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan virksomheder sende pakker til deres privatkunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa. Kom hurtigt og nemt igang - benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en erhvervsrådgiver. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.
Tilbud | Kundeaftale | Onlinemøde

Send pakker til dine privatkunder i Norden og Europa direkte til et udleveringssted

Uanset om du har en netbutik eller bare vil kunne sende pakker til dine kunder på en fleksibel måde, passer vores løsning MyPack Collect perfekt til dig. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang.

Fordele med MyPack Collect

Vi leverer i Norden og Europa

Vi leverer pakken til et udleveringssted

Modtageren får en meddelelse, når pakken kan hentes

Du kan følge pakken hele vejen frem til modtageren

Vi leverer pakken 7 dage om ugen i Danmark

Vi leverer pakken til et udleveringssted i nærheden af modtageren. Vi leverer i Norden og Europa og har et stort distributionsnet, som hele tiden vokser.

Med MyPack Collect kan du følge pakkens vej til den bliver afhentet af modtageren på udleveringsstedet. Modtageren får en meddelelse via sms, e-mail eller PostNord-appen, når pakken kan hentes på det posthus, modtageren har valgt. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

MyPack Collect kan bruges til pakker op til 20 kg.

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Danmark, Finland, Norge og Sverige

Maks. længde 150 cm
Maks. længde + omkreds 300 cm

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til udvalgte lande i Europa

Maks. længde 100 cm
Maks. længde + omkreds 250 cm​

 

Levering og advisering

Pakken leveres til et af PostNords udleveringssteder eller til en Pakkeboks. Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes.

Pakker 7 dage om ugen

I Danmark leverer vi MyPack Collect dag-til-dag, mandag-søndag. Det betyder, at dine kunder kan hente deres pakker allerede om lørdagen eller søndagen i stedet for at vente til efter weekenden. Udlevering sker til alle åbne posthuse samt alle pakkebokse over hele landet.

Med pakker 7 dage om ugen kan du øge din konvertering i weekenden og samtidig tilbyde din kunde en god service, hvor de kan handle, når de har tid og lyst i weekenden og stadig få leveret dagen efter.

Læs mere om Pakker 7 dage her.

Erstatning

PostNord erstatter pakker efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr.

Transportforsikring

Tegn en supplerende transportforsikring.

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

Øvrige produkter og services

Tracked Letter DK

Når du skal sende dine mindre abonnementsvarer til dine kunder og ønsker at få dokumentation for leveringen og kunne spore forsendelserne frem til dine kunder. 

Læs mere om Tracked Letter DK

PostNord Pallet Nordatlanten

Med PostNord Pallet transporterer vi dine store og små pallepartier nemt og sikkert til Færøerne, Island og Grønland.

Mere om PostNord Pallet Nordatlanten Additional

Collect In-store

Forbrugere, som køber varer på nettet, ønsker i stigende grad at hente varen direkte i butikken. Med tjenesten Collect In-store giver du dine kunder den mulighed, uden at du skal foretage store investeringer. Du får adgang til en komplet løsning, der håndterer "Afhentning i butik" og kommer i gang, uden at du behøver at opbygge dit eget system.

Mere om Collect In-store