MyPack Collect

Med MyPack Collect kan virksomheder sende pakker til deres privatkunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa. Kom hurtigt og nemt igang - benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en erhvervsrådgiver. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.

Send pakker til dine privatkunder i Norden og Europa direkte til et udleveringssted

Uanset om du har en netbutik eller bare vil kunne sende pakker til dine kunder på en fleksibel måde, passer vores løsning MyPack Collect perfekt til dig. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang.

Fordele med MyPack Collect

Vi leverer i Norden og Europa

Vi leverer pakken til et udleveringssted

Modtageren får en meddelelse, når pakken kan hentes

Du kan følge pakken hele vejen frem til modtageren

Vi leverer pakken 7 dage om ugen

Vi leverer pakken til et udleveringssted i nærheden af modtageren. Vi leverer i Norden og Europa og har et stort distributionsnet, som hele tiden vokser.

Med MyPack Collect kan du følge pakkens vej til den bliver afhentet af modtageren på udleveringsstedet. Modtageren får en meddelelse via sms, e-mail eller PostNord-appen, når pakken kan hentes på det posthus, modtageren har valgt. Fleksibelt for dig og nemt for kunden.

MyPack Collect kan bruges til pakker op til 20 kg.

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Danmark, Finland, Norge og Sverige

Maks. længde 150 cm
Maks. længde + omkreds 300 cm

 

Størrelse –​ Pakker, der sendes til Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Letland, Litauen, Luxembourg, Storbritannien, Tyskland og Østrig

Maks. længde 100 cm
Maks. længde + omkreds 250 cm​

 

Levering og advisering

Pakken leveres til et af PostNords udleveringssteder eller til en Pakkeboks. Modtageren får en sms eller e-mail, når pakken kan hentes.

Pakker 7 dage om ugen

I Danmark leverer vi MyPack Collect dag-til-dag, mandag-søndag. Det betyder, at dine kunder kan hente deres pakker allerede om lørdagen eller søndagen i stedet for at vente til efter weekenden. Udlevering sker til alle åbne posthuse samt alle pakkebokse over hele landet.

Med pakker 7 dage om ugen kan du øge din konvertering i weekenden og samtidig tilbyde din kunde en god service, hvor de kan handle, når de har tid og lyst i weekenden og stadig få leveret dagen efter.

Læs mere om Pakker 7 dage her.

Erstatning

PostNord erstatter pakker efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015). Alle pakker erstattes op til 4.800 kr.

Transportforsikring

Tegn en supplerende transportforsikring.

Her leverer vi med MyPack Collect

Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Frankrig, Storbritannien, Spanien, Portugal og Polen.

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

ERHVERV

Book et onlinemøde


Har du brug for et møde med en PostNord erhvervsrådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

Øvrige produkter og services

PostNord Groupage

Med PostNord Groupage har du kun brug for én løsning, uanset om dit stykgods skal leveres til virksomheder eller private i Danmark eller Norden. Du bruger den samme label og stregkode på alle dine forsendelser, uanset hvor de skal hen.

Mere om PostNord Groupage

Omnichannel kommunikation

Omnichannel hjælper dig med at kommunikere med dine kunder på deres præmisser, så de får den bedste kundeoplevelse – fysisk og digitalt.

Læs mere om Omnichannel

Track og Trace

Track og Trace for Post Danmark, Budstikken, HIT og Transportgruppen.

Til Track og Trace