Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Send Grønne pakker
Erhverv Pakker

Grønne pakker

Servicen Klimakompenseret pakke (Pakke med omtanke) er din CO2 -kompensering af dine forsendelser.

Læs om 2050

Grønne pakker

Det er nemt at være miljøbevidst - også når du sender pakker. Det kræver blot lidt omtanke. Hensynet til miljøet har betydning for dine kunder, når de handler med dig. Derfor kan du vise, at du har tænkt på miljøet, når du sender pakker.

Vælg Pakker med omtanke. Så garanterer vi, at CO2-udledningen fra dine forsendelser bliver neutraliseret.

Du betaler en beskeden merpris for Pakker med omtanke. Pengene går til at drive projekter, der kompensere CO2-effekten af dine forsendelser. Det sker i samarbejde med 2050. PostNord vælger sammen med 2050 de bedste CDM og Gold Standard projekter på markedet.

Ordningen er et supplement til PostNord omfattende miljøprogram. Vil du vide mere, så kan du klikke og læse mere om vores miljøindsats.

CO2-reduktion for det fulde beløb

Det koster 0,25 kr. ekskl. moms – ud over pakkeportoen - for hver pakke med omtanke. For det beløb kompenseres den dobbelte mængde af pakketransportens CO2-udledning, for at sikre, at der ikke er negativ effekt på det globale klimaregnskab. Vi afholder alle udgifter til administration af ordningen.

Du kan købe Klimakompenseret pakker (Pakker med omtanke) via Pacsoft Online.

Ordningen omfatter alene pakker sendt til modtagere i Danmark.

Logo der viser Klimakompenseret pakke

Når du sender Klimakompenseret pakker, får du mulighed for at sætte et logo på din virksomheds pakker. Med logoet kan du gøre det synligt for kunder og omverden, at du handler miljøbevidst.

Her er påtryk som kan downloades i EPS format. EPS formatet kan kun bruges, hvis du har en Postscript printer og DTP-programmer. Påtryk bliver kun leveret i EPS format.

Klimakompenseret logo i EPS format

Download logo

Download logo

Download logo

Her finder du påtrykket for Klimakompenseret pakke, og det kan downloades i EPS format. EPS formatet kan kun bruges, hvis du har en Postscript printer og DTP-programmer. Påtryk bliver kun leveret i EPS format.

  • logoet skal placeres til højre for afsenderadressen
  • farven skal være sort
  • valg af størrelse er frit

Mål CO2

Ved du, hvor meget CO2 du udleder, når du sender en pakke? Prøv vores miljøberegner.

Interesseret i en aftale?

Ring 70 11 12 30, hvis du er interesseret i en aftale om at sende klimakompenserede pakker.
.