Pakker med omtanke

Vælg Pakker med omtanke og vis dine kunder, at du tænker på miljøet. Dit bidrag går til danske projekter, der kompenserer for CO₂ udledningen af dine forsendelser med PostNord.

Pakker med omtanke

Det er nu lettere at være miljøbevidst - også når du sender pakker. Det kræver blot lidt omtanke. Hensynet til miljøet har betydning for dine kunder, når de handler med dig. Derfor kan du vise, at du har tænkt på miljøet, når du sender pakker.

Når du vælger at sende Pakker med omtanke, garanterer vi, at CO2-udledningen fra dine forsendelser bliver kompenseret.

 

Pengene går til et unikt projekt i Hals Mose, der er blevet til i samarbejde med Den Danske Naturfond, hvor en tidligere stor højmose genoprettes. Ved at hæve vandstanden til et naturligt niveau, vil udledningen af drivhusgasser reduceres. I projektet forventes der en klimagevinst på ca. 1.700 tons CO₂-ækv. pr. år.

CO₂ vil blive bundet i jorden, så snart projektet er fysisk gennemført ultimo 2021. Desuden vil genoprettelsen af området give vilde dyr og planter flere levesteder – bl.a. traner, natugler og kongeørne, og områdets beboere, sommerhusgæster og turister får en ny naturperle med fri adgang året rundt. Læs mere om det spændende projekt her

Pakker med omtanke understøtter PostNords omfattende miljøprogram. Vil du vide mere, så kan du klikke og læse mere om vores miljøindsats.

CO2-reduktion for det fulde beløb

Det koster 10 øre ekskl. moms – ud over pakkeprisen - for hver pakke med omtanke. Beløbet støtter natur og vådlægningsprojektet i Hals Mose og bidrager til, at CO₂ udledningen fra pakketransporten kompenseres allerede fra slutningen af 2021. PostNord afholder alle udgifter til administration af ordningen.

Du kan købe dine CO₂ kompenserede pakker (Pakker med omtanke) via dit TA-system. Hvis du ikke har adgang til Pakker med omtanke, skal du kontakte din udbyder.

Ordningen omfatter pakker sendt til modtagere i Danmark og Norden.

Logo der viser COkompenseret pakke

Når du sender Pakker med omtanke, får du mulighed for at sætte et logo på dine forsendelser. Med logoet CO₂ kompenseret pakke, kan du gøre det synligt for kunder og omverden, at du handler klimabevidst.

Mål CO₂

Ved du, hvor meget CO₂ du udleder, når du sender en pakke? Prøv vores miljøberegner.

Interesseret i en aftale?

Ring 70 11 12 30, hvis du er interesseret i en aftale om at sende CO₂ kompenserede pakker.

Relaterede tjenester

Køb porto online

Køb portokoder og labels til breve, pakker og rekommanderet breve.

Køb porto online

Værdiforsendelse

Hvis du skal sende kostbare ting som f.eks. guld, sølv, mønter, sedler eller værdipapirer, kan du gøre det sikkert som Værdiforsendelse i Danmark og Værdipakke til udlandet.

Læs mere om værdi

Frankeringsmaskine

Du frankerer dine breve hurtigt og fleksibelt med en frankeringsmaskine.

Mere om Frankeringsmaskine