Pakker med omtanke

Vælg Pakker med omtanke og vis dine kunder, at du tænker på miljøet. Dit bidrag går til danske projekter, der kompenserer for CO₂ udledningen af dine forsendelser med PostNord.

Pakker med omtanke

Det er nu lettere at være miljøbevidst - også når du sender pakker. Det kræver blot lidt omtanke. Hensynet til miljøet har betydning for dine kunder, når de handler med dig. Derfor kan du vise, at du har tænkt på miljøet, når du sender pakker.

Når du vælger at sende Pakker med omtanke, garanterer vi, at CO2-udledningen fra dine forsendelser bliver kompenseret.

 

Pengene går til et unikt projekt i Hals Mose, der er blevet til i samarbejde med Den Danske Naturfond, hvor en tidligere stor højmose genoprettes. Ved at hæve vandstanden til et naturligt niveau, vil udledningen af drivhusgasser reduceres. I projektet forventes der en klimagevinst på ca. 1.750 tons CO₂-ækv. pr. år.

CO₂ vil blive bundet i jorden, så snart projektet er fysisk gennemført primo 2022. Desuden vil genoprettelsen af området give vilde dyr og planter flere levesteder – bl.a. traner, natugler og kongeørne, og områdets beboere, sommerhusgæster og turister får en ny naturperle med fri adgang året rundt. Læs mere om det spændende projekt her

Pakker med omtanke understøtter PostNords omfattende miljøprogram. Vil du vide mere, så kan du klikke og læse mere om vores miljøindsats.

 

CO2-reduktion for det fulde beløb

Det koster 5 øre ekskl. moms – ud over pakkeprisen - for hver pakke med omtanke. Beløbet støtter natur og vådlægningsprojektet i Hals Mose og bidrager til, at CO₂ udledningen fra pakketransporten kompenseres allerede fra 2022. PostNord afholder alle udgifter til administration af ordningen.

Du kan købe dine CO₂ kompenserede pakker (Pakker med omtanke) via dit TA-system. Hvis du ikke har adgang til Pakker med omtanke, skal du kontakte din udbyder.

Ordningen omfatter pakker sendt til modtagere i Danmark og Norden.

 

Logo der viser COkompenseret pakke

Når du sender Pakker med omtanke, får du mulighed for at sætte et logo på dine forsendelser. Med logoet CO₂ kompenseret pakke, kan du gøre det synligt for kunder og omverden, at du handler klimabevidst.

Mål CO₂

Ved du, hvor meget CO₂ du udleder, når du sender en pakke? Prøv vores miljøberegner.

Interesseret i en aftale?

Ring 70 11 12 30, hvis du er interesseret i en aftale om at sende CO₂ kompenserede pakker.

Relaterede tjenester

Consignment Direct Entry

Forsendelser, der sendes med Consignment, får et lokalt udseende, og det er en fordel, når du vil nå mange kunder i udlandet.

Mere om Consignment

MyPack Home

Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

Mere om MyPack Home

PostNord Pallet

Vi afhenter dine paller hos dig, samler alt til én leverance og transporterer til modtagerens dør. Vi henter hver dag og leverer effektivt. Hver forsendelse kan spores. Pallen kan veje op til 1.000 kilo.

Mere om PostNord Pallet