Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

FlexChange

FlexChange hjælper dine kunder med at vælge, hvordan deres pakker skal leveres. Det er fleksibelt for dig og nemt for dine kunder.

Giv dine kunder størst mulig valgfrihed

Dine kunder vil gerne kunne vælge, hvordan de får deres pakker leveret. Det gør deres liv nemmere. Med FlexChange gør du livet nemmere for dine kunder

Fordele med FlexChange

Fleksibelt

Kunden vælger, hvordan pakken skal leveres.

Nemt

Valget foretages nemt via FlexChange.

Kontrol

Kunden har fuld kontrol over, hvordan pakken leveres.

Fleksibelt

Kunden kan vælge at få pakken leveret, selv om der ikke er nogen hjemme til at modtage den.

Sådan fungerer FlexChange

Kunden får en meddelelse med leveringsdag via sms eller e-mail med et link til PostNords internettjeneste, når pakken er på vej. Derefter kan de ved hjælp af FlexChange vælge, om pakken skal stilles derhjemme på et anvist sted eller hos til naboen, selv om der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet. Når valget er truffet, får kunden en bekræftelse på den valgte leveringsmåde.

Fleksibelt for dig og nemt for dine kunder!

Flere FlexChange-alternativer, der gør livet nemmere for dig og dine kunder:

FlexChange – levering selv om du ikke er hjemme
Er kunden ikke hjemme? Kunden kan vælge at få pakken leveret, selv om der ikke er nogen hjemme til at modtage den. Pakken stilles så et sted, kunden bestemmer, eller hos naboen. Fx.bag huset, på altanen eller i carporten. Der er nogle undtagelser afhængig af kundens valg og forsendelsens indhold.

Relaterede tjenester

Collect In-store

Forbrugere, som køber varer på nettet, ønsker i stigende grad at hente varen direkte i butikken. Med tjenesten Collect In-store giver du dine kunder den mulighed, uden at du skal foretage store investeringer. Du får adgang til en komplet løsning, der håndterer "Afhentning i butik" og kommer i gang, uden at du behøver at opbygge dit eget system.

Mere om Collect In-store

MyPack Home

Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

Mere om MyPack Home

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

Mere om MyPack Collect