Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

PostNord Cykelbude

Københavns hurtigste cykelbude. Ring og book din forsendelse nu på 70 200 339.

Cykelbude i hele København

PostNords cykelbude er altid nær dig. Med adskillige cykler fordelt rundt i Københavns gader, dækker vi hurtigt og sikkert hele København, og vi garanterer altid hurtig afhentning og levering. Med en kombination af sprintercykler og cargocykler håndterer vi tunge og lette forsendelser af alle varetyper – fra blodprøver og vigtige dokumenter til almindelige hasteforsendelser. Vi leverer allerede til en lang række af byens store og små virksomheder og forretninger, så vi kan med sikkerhed også servicere dig. Med vores cykelbude får du en effektiv og sikker måde at transportere tidskritiske forsendelser i hele København. Og så er servicen helt i top! Læs mere om vores cykelbude her.

Fordele med cykelbude

120-circle-hourglass.svg

Hurtig levering

Vores cykelbude afhenter og leverer din kurerforsendelse inden for 90 min. efter din booking.

120-circle-sustainability.svg

En grøn løsning

Cykelbude er en særlig miljøvenlig transportform uden brug af fossile brændstoffer.

120-circle-truck.svg

Sikkerhed i top

Du får en høj leveringssikkerhed med POD (Proof of Delivery) straks efter ankomst.

120-circle-device-laptop.svg

Nem booking

Du kan nemt booke dit cykelbud over telefonen eller online.

Vælg grøn transport – vælg et cykelbud

Når du vælger at booke et af vores cykelbude, er du samtidigt med til at passe på miljøet. Cykeltransport hører nemlig til den absolutte elite af miljøvenlig transport. Det kræver ikke mere end et par friske ben og en god cykel at komme hurtigt og sikkert igennem byen. Derfor repræsenterer cykelbude en særlig grøn transportform, som kan overvejes at gøre brug af i den gode sags tjeneste.

Få en fast aftale med vores cykelbude

Vores cykelbude udfører dagligt faste ture i tæt samarbejde med vores aftalekunder, så hvis du søger et fast setup, eller en kombination af faste kørsler og ad hoc ture, kan du trygt overlade det til os.

Få mere information om vores cykelbude

Har du spørgsmål om vores cykelbude i København, er du velkommen til at ringe på 70 200 349.

Brug for en anden kurerservice?

Selvom vores cykelbude håndterer et bredt spænd af transportbehov, kan der opstå situationer, hvor en kurerbil er nødvendig. Dette er f.eks. i situationer, hvor din forsendelse fylder meget, hvis transporten skal foregå over længere afstande, eller hvis forsendelserne skal leveres på skæve tidspunkter af døgnet. I disse tilfælde har vi en dedikeret kurerafdeling, der dagligt sammensætter kundetilpassede løsninger. Og sammen kan vi også finde én samlet distributionsløsning, der fungerer for dig.

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Kurer til udlandet

Har du internationale hasteforsendelser eller ekstra vigtige leverancer? Med PostNord Express får du dækket dit kurerbehov til hele verden.

InNight

Med vores InNight kurer-service kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

Få et tilbud på dine kurerforsendelser

Har du fast behov for at sende kurer, vil vi gerne give dig et godt tilbud på dine forsendelser.

Klik og udfyld