PostNord Cykelbude

Københavns hurtigste cykelbude. Ring og book din forsendelse nu på 70 200 349

Cykelbude i hele København

Direkte og sikker levering med cykelbud

Fordele med cykelbude

Hurtige

Vores cykelbude afhenter inden for 20 minutter efter din booking og leverer direkte til modtager

Omfattende

Med cykelbude i alle afkroge af København er vi altid nær dig

Sikker

Du får en uovertruffen leveringssikkerhed med direkte distribution og POD straks efter ankomst

Alsidig

Værdifulde forsendelser? Farligt gods? Særligt følsomt materiale? Vi håndterer alle typer af forsendelser

Nemt

Du kan både booke direkte til vores disponenter på telefonen eller via din egen online profil

Grønt

Cykeltransport er en særligt miljøvenlig transportform uden brug af fossile brændstoffer

PostNords cykelbude er altid nær dig. Med mere end 50 cykler i Københavns gader dækker vi hurtigt og sikkert hele København og vi garanterer altid hurtig afhentning og levering.

Med en kombination af sprintercykler og cargocykler håndterer vi tunge og lette forsendelser af alle varetyper – fra blodprøver og vigtige dokumenter til almindelige hasteforsendelser. Og vi leverer allerede til en lang række af byens store og små virksomheder og forretninger, så vi kan med sikkerhed også servicere dig. Fælles for alle vores kunder er, at de får en billig, effektiv og sikker måde at transportere tidskritiske forsendelser i hele København. Og så er servicen helt i top!

Har du behov for et fast setup?

Så klarer vi også den. Vores cykelbude udfører dagligt faste ture i tæt samarbejde med vores aftalekunder, så hvis du søger et fast setup, eller en kombination af faste kørsler og ad hoc ture, kan du trygt overlade det til os. 

Tænk grønt!

Cykeltransport hører til den absolutte elite af miljøvenlig transport. Det kræver ikke mere end et par friske ben og en god cykel at komme hurtigt og sikkert igennem byen. Derfor repræsenterer cykelbude en særlig grøn transportform, som kan overvejes at gøre brug af i den gode sags tjeneste.

Nogle gange er det kombinationen, der fungerer for dig

Selvom vores cykelbude håndterer et bredt spænd af transportbehov, kan der opstå situationer hvor en kurerbil er behøvet. Dette er f.eks. i situationer hvor din forsendelse fylder meget, hvis transporten skal foregå over længere afstande eller hvis forsendelserne skal leveres på skæve tidspunkter af døgnet. I disse tilfælde har vi en dedikeret kurerafdeling der dagligt sammensætter kundetilpassede løsninger til vores kunder. Og sammen kan vi også finde én samlet distributionsløsning, der fungerer for dig.

Vil du vide mere?

Ønsker du et tilbud, eller blot høre mere om vores kurerservice? Så ring til os i dag på 70 200 349.