Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Kurer- og ekspresforsendelser

Vi bringer hurtigt ud i Danmark og resten af verden
Bestil kurerkørsel

Så behøver du kun én kurer

Hos PostNord står vi klar med vores kurerservice til at hjælpe dig med alt fra tidskritiske forsendelser til fortroligt materiale, hvad end der er tale om en engangsforsendelse eller en fast transportaftale. Med vores unikke og omfattende kurernetværk kan vi løse dine ekspres- og specialtransporter i Danmark og resten af verden.

Læs mere om vores nationale og internationale kurerservices nedenfor eller send en forespørgsel nu og få et uforpligtende tilbud på dit kurerbehov.

Find din kurer her

Cykelbude i Storkøbenhavn

Få din forsendelse leveret hurtigt og Co2-neutralt i hele Storkøbenhavn med PostNords cykelbude.

Kurer i Danmark

Med vores indenrigs kurerservice kan vi løse det meste fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Kurer til udlandet

Har du internationale hasteforsendelser eller ekstra vigtige leverancer? Med Post-Nord Express transporterer vi ud til hele verden.

InNight kurer

Med vores InNight kurerservice transporteres dine varer sikkert, mens du sover trygt. Og leveringen sker, allerede inden dine kunders dag er begyndt.

Bestil kurer

Tidskritiske forsendelser, specialtransporter og skræddersyede løsninger. Har du en hasteforsendelse nu, så bestil den direkte her:

Bestil kurerkørsel

Hvornår skal jeg vælge kurer?

Kurer er blot en af mange transportløsninger, vi stiller til rådighed hos PostNord. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge kurer eller en af vores andre transportydelser, er der en række spørgsmål, der kan hjælpe dig til at finde svaret:

  1. Er forsendelsen tidskritisk?
  2. Indeholder forsendelsen følsomt materiale?
  3. Ønsker du at forsendelsen skifter hænder så få gange som muligt under transporten?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af de ovenstående spørgsmål, så vil en kurer højst sandsynligt være den rette transportløsning til din forsendelse. Hvis ikke, så vil vi opfordre dig til at se nærmere på nogle af vores andre løsninger her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores kurertransport eller andre ydelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for erhvervskunder. De sidder klar til at hjælpe dig over telefonen. Du kan kontakte dem via nedenstående nummer:

Kurerkundeservice
Tlf: 70 200 200