Kurer- og ekspresforsendelser

Vi bringer hurtigt ud i Danmark og resten af verden
Bestil kurerkørsel

Vi løser det hele

Har du forsendelser der er særligt tidskritiske? Eller søger du en skræddersyet løsning til dine specialtransporter? Med vores unikke og omfattende kurernetværk står vi klar til at løse dine ekspres- og specialtransporter i Danmark og resten af verden.

Læs mere om vores nationale og internationale kurerservices nedenfor eller send en forespørgsel nu og få et uforpligtende tilbud på dit kurerbehov.

Dine muligheder, når det haster

Cykelbude i Storkøbenhavn

Få din forsendelse leveret hurtigt og Co2 neutralt i hele Storkøbenhavn med PostNords cykelbude.

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Kurer til udlandet

Har du internationale hasteforsendelser eller ekstra vigtige leverancer? Med PostNord Express får du dækket dit kurerbehov til hele verden uanset hvilken løsning du søger.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

Bestil kurer

Tidskritiske forsendelser, specialtransporter og skræddersyede løsninger. Har du en hasteforsendelse nu, så bestil den direkte her:

Bestil kurerkørsel