Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
vi bringer hurtigt ud i Danmark og resten af verden Vi bringer hurtigt ud i Danmark og resten af verden
Kurer og ekspres

Kurer- og ekspresforsendelser

Vi bringer hurtigt ud i Danmark og resten af verden

Kurer og Ekspres

Vi løser det hele

Har du forsendelser der er særligt tidskritiske? Eller søger du en skræddersyet løsning til dine specialtransporter? Med vores unikke og omfattende kurernetværk står vi klar til at løse dine ekspres- og specialtransporter i Danmark og resten af verden.

Læs mere om vores nationale og internationale kurerservices nedenfor eller send en forespørgsel nu og få et uforpligtende tilbud på dit kurerbehov.

Dine muligheder, når det haster

Økonomisk og effektiv transportløsning

EMS International Express

EMS, Express Mail Service, er en unik transportløsning til oversøiske forsendelser til private og byder på en lang række særlige fordele.

Fleksibel kurerservice i Danmark

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

PostNord Express er en omfattende udenrigs kurerservice med mange muligheder.

Kurer til udlandet

Har du internationale hasteforsendelser eller ekstra vigtige leverancer? Med PostNord Express får du dækket dit kurerbehov til hele verden uanset hvilken løsning du søger.

Transport om natten til Norden og Baltikum

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

.