Magasinpost

Få et tilbud til din virksomhed: Via vores tilbudsberegner kan du hurtigt og nemt få et tilbud på din virksomheds forsendelser.

Når du vil sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året

Har du brug for at sende kataloger, magasiner, medlemsblade eller andre trykte publikationer til mange modtagere og med et fast antal årlige udsendelser? Så er Magasinpost noget for dig.

Fordele med Magasinpost

Bedste kvalitet 

Høj leveringskvalitet med gratis Adressevask, der hjælper dig til at opnå og vedligeholde kvaliteten i din adressedatabase

Simple leveringskrav 

Leveringskravene er tilpassede til trykkeriernes og adressebureauernes produktion

Prisbillig 

PostNords mest prisbillige alternativ, når du vil sende et katalog, et magasin eller et medlemsblad

Magasinpost indeholder Adressevask af din modtagerdatabase, som validere modtagerens adresse op i mod PostNords modtagerdatabase. Du får adressefilen retur til brug for selve udsendelsen, og du kan anvende adressefilen til at rettelse i din egen modtagerdatabase. Adressevasken sorterer adresserne i omdelingsrækkefølge, giver bedre datakvalitet og sikrer, at magasinet kommer frem til de rigtige modtagere. 

Magasinpost kan bruges ved udsendelse af mindst 30.000 stk. trykte forsendelser om året, fordelt på mindst 4 udgaver. Mindste antal pr. udsendelse er 1.500 stk. Magasinet må højst veje 2 kg, minimumsmål 14 x 9 cm og maksimumsmål 33 x 23 x 2 cm.

Magasinerne skal have et ensartet trykt indhold og sendes enten uden emballage eller i folie. Magasinets titel skal fremgå tydeligt af forsiden.

Priser

Klik for at se priser.

Praktiske informationer

Klik for at læse alt om det praktiske i forbindelse med Magasinpost – herunder kravene til pakningen på paller, formater til adressedata og meget andet.

Teknisk rådgivning om adressevask

Du kan få teknisk rådgivning om adressevask og om oprettelse af adressefiler ved at kontakte Produktsupport Adressevask på tlf. 70 21 23 16 alle hverdage kl. 9.00-16.00 eller via e-mail til adressevask@postnord.com.

Kontakt for spørgsmål om Magasinpost

Hvis du har spørgsmål om Magasinpost kan du kontakte Kundeservice Erhverv. Du kan også henvende dig til Produktsupport Magasinpost på tlf. 70 21 23 19 alle hverdage kl. 9.00-16.00 eller via e-mail til magasinpost.drift@postnord.com.

Få et tilbud på Magasinpost

Klik og udfyld formularen

Udfyld formularen

Øvrige produkter og services

Modtager betaler portoen

Gør det let for dine kunder i Danmark og udlandet at returnere svarkuponer og lignende. Med "Modtager betaler portoen" betaler du for de breve, du får retur samt et fast månedligt abonnement.

Læs mere om Modtager betaler portoen

Mere om breve med PP

Når du sender mindre partier breve (minimum 250 stk.).

Mere om breve med PP

PostNord Developer

Vores portal med API'er giver dig en omkostningseffektiv metode til at markedsføre og bruge informationer fra vores systemer i din egen virksomheds systemer, apps eller netbutik.

Til PostNord Developer