Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Magasinpost

Få et tilbud til din virksomhed: Via vores tilbudsberegner kan du hurtigt og nemt få et tilbud på din virksomheds forsendelser.
Få et tilbud

Når du vil sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året

Har du brug for at sende kataloger, magasiner, medlemsblade eller andre trykte publikationer til mange modtagere og med et fast antal årlige udsendelser? Så er Magasinpost noget for dig.

Fordele med Magasinpost

Bedste kvalitet 

Høj leveringskvalitet med gratis Adressevask, der hjælper dig til at opnå og vedligeholde kvaliteten i din adressedatabase

Simple leveringskrav 

Leveringskravene er tilpassede til trykkeriernes og adressebureauernes produktion

Prisbillig 

PostNords mest prisbillige alternativ, når du vil sende et katalog, et magasin eller et medlemsblad

Magasinpost indeholder Adressevask af din modtagerdatabase, som validere modtagerens adresse op i mod PostNords modtagerdatabase. Du får adressefilen retur til brug for selve udsendelsen, og du kan anvende adressefilen til at rettelse i din egen modtagerdatabase. Adressevasken sorterer adresserne i omdelingsrækkefølge, giver bedre datakvalitet og sikrer, at magasinet kommer frem til de rigtige modtagere. 

Magasinpost kan bruges ved udsendelse af mindst 30.000 stk. trykte forsendelser om året, fordelt på mindst 4 udgaver. Mindste antal pr. udsendelse er 1.500 stk. Magasinet må højst veje 2 kg, minimumsmål 14 x 9 cm og maksimumsmål 33 x 23 x 2 cm.

Magasinerne skal have et ensartet trykt indhold og sendes enten uden emballage eller i folie. Magasinets titel skal fremgå tydeligt af forsiden.

Priser

Klik for at se priser.

Praktiske informationer

Klik for at læse alt om det praktiske i forbindelse med Magasinpost – herunder kravene til pakningen på paller, formater til adressedata og meget andet.

Teknisk rådgivning om adressevask

Du kan få teknisk rådgivning om adressevask og om oprettelse af adressefiler ved at kontakte Produktsupport Adressevask på tlf. 70 21 23 16 alle hverdage kl. 9.00-16.00 eller via e-mail til adressevask@postnord.com.

Kontakt for spørgsmål om Magasinpost

Hvis du har spørgsmål om Magasinpost kan du kontakte Kundeservice Erhverv. Du kan også henvende dig til Produktsupport Magasinpost på tlf. 70 21 23 19 alle hverdage kl. 9.00-16.00 eller via e-mail til magasinpost.drift@postnord.com.

Få et tilbud på Magasinpost

Klik og udfyld formularen

Udfyld formularen

Øvrige produkter og services

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

Mere om MyPack Collect

Consignment Direct Entry

Forsendelser, der sendes med Consignment, får et lokalt udseende, og det er en fordel, når du vil nå mange kunder i udlandet.

Mere om Consignment

Betaling af moms og told​

Når du modtager forsendelser fra udlandet leveret med os, hvor du skal betale told og moms til SKAT, så modtager du et brev med informationer om betalingen. Her kan du betale moms og told.

Til Betaling af moms og told​