Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Brevservice Erhverv

We Mail

Spar tid og penge ved at lade PostNord printe, kuvertere, frankere og distribuere dine breve.

Fordele med We Mail

 • Nemt og tidsbesparende – du sender dine breve direkte fra din PC og slipper for al praktisk håndtering og administration.
 • Spar penge – du slipper for at have brevpapir og konvolutter på lager, og du reducerer udgifterne til print og porto, og måske behøver du ingen frankeringsmaskine.
 • Høj sikkerhed med dataoverførsel i et sikret miljø via Secure FTP.
 • Større kundetilfredshed – dine modtagere kan få deres kommunikation på den måde, de foretrækker (digitalt eller fysisk).
Spar tid og penge på dine breve med We Mail

Vil du have andre til at håndtere print, kuvertering, frankering og distribution af dine breve? Så er We Mail noget for dig.

Med We Mail kan du nemt og fleksibelt sende både dine daglige breve og større udsendelser til mange kunder. PostNord printer, kuverterer, frankerer og distribuerer dine breve – både i Danmark og udlandet. Du kan også bruge We Mail til at sende breve til dine kunders e-Boks.

Sådan fungerer We Mail:

 • du vælger, om du vil sende direkte fra din desktop via en klientapplikation eller via filoverførsel. Vælg, om brevene skal sendes som Breve eller Quickbreve. Du kan også sende til dine kunder i udlandet
 • send op til 8 ark farveprint, med print på begge sider
 • vi sørger for, at du altid betaler den lavest mulige porto
 • indleverer du mere end 3.000 breve af gangen, får du Erhvervsbrevsporto, når det ikke haster
 • vælg om vi skal sende til e-Boks, når der er en tilmelding
 • PostNord sørger for print, kuvertering og distribution
 • du modtager en kvittering
 • du får statistik over dit forbrug

We Mail kan bruges til mange formål

Dine breve sendes i C5 kuverter konvolutter med stor rude til afsenderadresse øverst i ruden. Her kan også sættes logo. Du kan for hvert brev vælge, om du vil sende brevene som Brev eller som Quickbrev (dag-til-dag levering). Når du bruger We Mail desktop-løsning, kan du vedhæfte bilag til dine breve og bruge brevflettefunktion i Word til at skrive det samme brev til flere modtagere.

Har du større udsendelser, sender du bare en fil til os, så tager vi os af resten. Du kan sende filer i de formater, du ønsker, eks.fx færdige pdf’er eller filer med rådata i eks.fx XML eller CSV, hvor vi på forhånd har aftalt dokumentopsætningen.

Indlevering og servicemål

Du kan skrive og sende dine breve hele døgnet. Når du vælger Quickbrev, kan du sende dine breve indtil kl. 16 og få dem indleveret til PostNord samme dag. Quickbreve omdeles næste hverdag. Når du vælger Breve er fristen kl. 9 for at sende og få indleveret til PostNord samme dag. Breve omdeles inden for 5 hverdage.

Varsling

Hvis du planlægger at sende over 3.000 breve samme dag, har vi behov for at vide det senest seks hverdage inden, du forventer at sende brevene til produktion, så vi kan sikre tid til produktion og distribution af dine breve. På disse dage er fristen for levering kl. 9.

Varslingen sendes med oplysning om kundenr, mængde og brevtype til kundesupport@stralfors.dk, og i emnefeltet skrives "Varsling af We Mail".

Pris

Du betaler en fast, lav pris, der dækker både print, indlevering og porto og får en månedlig faktura.

Der er en engangsbetaling for oprettelse til We Mail. Prisen og det praktiske afhænger af den valgte indleveringskanal. Klik og se priser for We Mail.

Sådan kommer du i gang

Du skal indgå en aftale med PostNord, der opretter et antal brugere og et begrænset antal administratorer.

Vi tilbyder telefonisk support til installering og brug af We Mail samt installation af We Mail systemet og undervisning i brugen af denne on site. Dette tilbydes som en tillægsydelse.

Kontakt os

Kontakt os på 70 11 12 30 eller klik og udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller du ønsker at indgå en aftale.

Læs mere om We Mail

We Mail
Priser
PDF (38 kB)

Relaterede produkter

Breve til udlandet Erhverv

Hurtig og pålidelig levering af enkeltbreve eller større forsendelser til hele verden.

Quickbreve Erhverv

Når du som virksomhed ønsker, at brevet skal nå hurtigt frem.

.