PostNord Tracked og PostNord Untracked

Sikker og effektiv levering af mindre varer til hele verden. Kom hurtigt og nemt igang - benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en erhvervsrådgiver. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.

Når du vil sende mindre varer til udlandet

Har du brug for at sende mindst tre mindre varer til udlandet og ønsker at scanne og/eller spore dine forsendelsen på tværs af grænser? Så er PostNord Tracked og PostNord Untracked noget for dig. Det kræver blot en kundeaftale for at komme igang.

Fordele med PostNord Tracked og PostNord Untracked

Fleksibel

Der findes flere tracking muligheder.

Sikkert

Hurtig og pålidelig levering af breve i hele verden.

Nemt

Ved at bruge PostNords forsendelsessystem Pacsoft.

Konkurrencedygtig pris

Konkurrencedygtig pris til et stort antal lande.

Vi har to attraktive løsninger, som du kan bruge, når du skal sende mindst tre varer med lav værdi:

  • PostNord Tracked
  • PostNord Untracked

Du kan sende forsendelserne til et stort antal lande. Produkterne varierer afhængig af, om de bliver scannet og/eller kan spores.

Til begge løsninger skal du bruge et forsendelsessystem til udskrivning af følgepapirer. Du kan gratis bruge PostNords forsendelsessystem Pacsoft. Det kræver ingen forudgående installation.

PostNord Tracked

Forsendelserne bliver scannet via en stregkode, når de forlader Danmark, når de ankommer til modtagerlandet, og når de bliver udleveret til modtageren. Hvis du ønsker det, er det også muligt at give modtageren en e-mailadvisering, når forsendelsen forlader Danmark. Du kan sende PostNord Tracked til udvalgte lande - klik for at se prislister.

PostNord Untracked

Forsendelserne bliver ikke scannet, men af hensyn til internationale regler skal de være forsynet med en stregkode. På længere sigt skal der være elektroniske oplysninger om indholdet i stregkoden, hvilket vil være med til at lette toldarbejdet i modtagerlandet. Du kan sende PostNord Untracked til alle lande.

Leveringstider

PostNord Untracked omdeles i Norden inden for 4-6 hverdage, til Øvrig Europa inden for 4-6 hverdage samt Øvrig udland inden for 5-15 hverdage.

Leveringstiden uden for EU kan blive forlænget, hvis oplysninger til brug ved toldbehandlingen er mangelfulde.

Priser, lande og formater

En forsendelse må maks. veje 2 kg, og du betaler PostNords til enhver tid gældende listepriser for hver af begge løsninger. Priserne varierer fra land til land, og de er sammensat af en styk- og kilopris samt et tillæg for track og trace.

Portoen er ikke momspligtig, men du skal betale moms af track og trace tillægget til EU-lande.

PostNord Untracked kan du sende til hele verden, mens du kan sende PostNord Tracked til udvalgte lande. Klik for mere om priser, formater og lande.

Indlevering og praktiske informationer

Klik her for at læse om alt det praktiske – herunder følgepapirer, indlevering og erstatning.

Sådan kommer du i gang

Du skal indgå en aftale med PostNord for at benytte PostNord Tracked og PostNord Untracked. Kontakt os på 70 11 12 30 eller klik og udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller du ønsker at indgå en aftale.

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

ERHVERV

Book et onlinemøde


Har du brug for et møde med en PostNord erhvervsrådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

Relaterede services

Pakker med omtanke

Vi gør det let for dig at være miljøbevidst, når det handler om at sende pakker.

Læs mere om Pakker med omtanke

Modtager betaler portoen

Gør det let for dine kunder i Danmark og udlandet at returnere svarkuponer og lignende. Med "Modtager betaler portoen" betaler du for de breve, du får retur samt et fast månedligt abonnement.

Læs mere om Modtager betaler portoen

Erhvervsbreve

Når du sender mange breve samtidig med individuelle meddelelser som f.eks. kontoudtog, fakturaer, opkrævninger eller anden forretningsmæssig korrespondance.

Mere om Erhvervsbreve