Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Digitale breve - Håndtering direkte i modtagerens e-Boks Digitale breve - Håndtering direkte i modtagerens e-Boks
Breve service for erhverv

Digitale breve

Du sender en datafil, så håndterer og leverer PostNord Stålfors dokumenterne direkte i modtagerens e-Boks.

Få et tilbud

Fordele med Digitale breve

  • Spar tid og penge – færre manuelle processer giver mere tid til din virksomhed, og du slipper for omkostninger til papir, tryk og porto.
  • Kommunikér med dine kunder via en sikker og krypteret datakanal.
  • Giver bedre service til kunder, medarbejdere og leverandører, som modtager alle dokumenter direkte i deres e-Boks og nemt kan klikke sig videre til din hjemmeside eller andre links.
  • Nemt – du sender bare en datafil til PostNord, så bliver dokumenterne sendt direkte til modtagerens e-Boks.
Send digitale breve til dine kunder, leverandører og medarbejdere direkte i deres e-Boks

Ønsker du, at dine kunder, leverandører og medarbejdere skal kunne modtage breve fra din virksomhed direkte i deres e-Boks? Det er muligt med PostNords e-Boks-løsninger.

Du kan via en grænseflade hurtigt og nemt udveksle dokumenter elektronisk med virksomhedens kunder, leverandører og medarbejdere.

Du slipper for papirarbejde og administration og kan i stedet optimere dine arbejdsprocesser og få mere tid til din virksomhed.

Der er også mange fordele for modtagerne. De får bedre oversigt over deres dokumenter, og det bliver lettere for dem at finde vigtige dokumenter, som desuden opbevares sikkert i et beskyttet IT-miljø.

Sådan fungerer det:

Det er nemt. Du sender bare dine datafiler til PostNord, så tager vi os af al nødvendig bearbejdning og levering til e-Boks. Med PostNords e-Boks-løsninger behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden. Al kommunikation sker via sikre og krypterede datakanaler og helt i overensstemmelse med reglerne i persondataforordningen.

Der findes tre løsninger, når du vil sende digitale breve

  • e-Boks Standard Solution er en løsning for virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder, medarbejdere og leverandører via e-Boks. Løsningen giver adgang til – via tilkøb – al e-Boks funktionalitet som fx svardialog, digital underskrift eller betaling i e-Boks
  • e-Boks SME Solution er designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden den store etableringsomkostning
  • e-Boks Basic HR Solution er en enkel løsning, når din virksomhed ønsker at sende lønsedler og andre HR dokumenter elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.

Sådan kommer du i gang

Du skal indgå en aftale med PostNord.

Driftsstatus

Klik og læs mere om driftsstatus.

Læs mere om e-Boks

Relaterede produkter og information

We Mail

Når du både vil sende fysiske og digitale breve.

.