Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Bevis for udlevering til modtager
Erhverv Leveringsbevis

Bevis for udlevering af brev

Når du har brug for, at modtageren af dit brev kvitterer for modtagelsen, så er Afleveringsattest eller Postforkyndelse løsningen

Gå til Netbutikken
Bevis for udlevering til modtager

Har du brug for at få et bevis for, at dine kunder har modtaget dine breve? Med Afleveringsattesten får du en kvittering for modtagelse. Postforkyndelse kan benyttes af offentlige retsinstanser eller private godkendte klage- og ankenævn.

Afleveringsattest

Hvis du ønsker en kvittering for, om dit brev er afleveret hos modtageren, kan du sende det med Afleveringsattest. Afleveringsattesten får du retur med kvittering for, at brevet er afleveret på adressen. Du kan udfylde afleveringsattesten hjemmefra.

Du forbereder din Afleveringsattest hjemmefra ved at downloade afleveringsattesten, som du udfylder, udskriver og sætter/klæber på bagsiden af brevet. På forsiden af brevet skriver du ”AFLEVERINGSATTEST”.

Du kan også bestille den trykte blanket, etiket og tilhørende plastlommer i Netbutikken.

Afleveringsattest kan frankeres med Quickmærker. Kunder med aftale kan frankere Afleveringsattesten med PP, Frankeringsmaskine eller Frankeringsservice.

Servicemålet for breve med afleveringsattest er dag-til-dag.

Postforkyndelse

En postforkyndelse kan kun benyttes af offentlige retsinstanser eller private godkendte klage- og ankenævn. Med Postforkyndelse modtager afsender en kvittering retur med kvittering for, at brevet er afleveret på adressen. Brevet forsøges afleveret 2 gange og returneres hvis aflevering ikke lykkes.

Fælles for begge typer er, at de skal mærkes på forsiden med en særlig label. Den tilhørende blanket lægges i en plastlomme, der klistres på bagsiden af brevet. Servicemålet for breve med postforkyndelse er omdeling inden for 1-5 dage.

Blanket, etiket og plastlommer kan bestilles i sæt af 25 stk. i Netbutikken.

Begge typer breve skal indleveres på posthuse, der modtager Rekommanderede breve.

.