Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
Erhverv/Send pakker/Forberedelser

Få pakken godt afsted

Du vælger om vi skal afhente pakker hos dig eller om du afleverer dem på et af vores indleveringssteder.

Vi kan hente pakkerne hos dig, eller du kan aflevere dem på et af vores over 4.500 indleveringssteder, hvis det passer dig bedst.

Har du ikke så mange pakker, kan vi tage dem med, når vi alligevel leverer pakker til dig.

Vi kan også tilbyde at komme forbi og se, om der er forsendelser klar til afhentning hver dag imellem kl. 08:00 og 16:00. Sender du mange pakker, eller er afhentningstidspunktet vigtigt for dig, kan vi hente pakkerne mellem kl. 14:00 og 18:00 på et aftalt tidspunkt.

Weekendindlevering

Vi henter pakker på de to nedenstående erhvervsindleveringer om søndagen. Det gør vi, så du kan indlevere pakker i weekenden og tilbyde dine kunder pakker 6 dage om ugen.

Du kan indlevere på nedenstående erhvervsindleveringer:

Erhvervsindleveringer:
- Køge Erhvervsindlevering, Ullsvej 1, 4600 Køge, Åbent søndage kl. 14:00-19:00
- Taulov Pakkecenter, Stakkesvang 15, 7000 Fredericia, Åbent søndage kl. 14:30-20:00

Pakkeopdeling

Når vi henter pakker hos dig, kan der være krav om, at pakker til modtagere i Danmark skal sorteres efter, om pakken skal leveres øst eller vest for Storebælt.

Du kan downloade vejledningerne nedenfor og læse, hvordan du mærker din postcontainer/palle. Du kan også se, hvordan pakker med særlige serviceydelser skal mærkes.

Opdeling af pakker til øst for Storebælt (pdf)
Opdeling af pakker til vest for Storebælt (pdf)

Klik til bestilling af mærkesedler