Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-02-01 17.04

PostNord tester nyt tiltag med foto af pakkeleveringen

Nu vil alle borgere i Stenløse, Ølstykke og Veksø, der er tilmeldt PostNords løsninger Modtagerflex og Flexchange - altså levering uden personlig kontakt - modtage et billede af deres forsendelser i PostNords app, når de er afleveret på adressen. Det sker som et led i en test af et nyt tiltag ved fleksible pakkeleveringer - Proof of Delivery.

Testen af det nye tiltag startede d. 24 januar og fortsætter frem til d. 7 februar. Testen indebærer, at PostNords bude i de tre byer tager billeder af alle leveringer, der afleveres på adressen uden direkte kontakt. Formålet med testen er, at modtagerne kan se præcis, hvor på deres adresse, deres pakker er leveret. I første omgang er det kun borgere i de tre byer, der omfattes af testen.

- Det er tre byer med en god blanding af lejligheder og huse, så det er oplagte steder at teste den nye løsning af i. Vi glæder os til at samle op på de indledende erfaringer med konceptet og håber, at borgerne i byen til opleve, at deres fleksible pakkeleveringer bliver endnu bedre, siger Stine Sander, Pakke- og kommunikationsdirektør i PostNord Danmark.

Hos PostNord har pakkemodtagere to muligheder for fleksibel levering: Modtagerflex og Flexchange. To løsninger der gør det muligt at få leveret pakker på sin adresse, selvom man ikke er hjemme. Modtagerflex dækker over en fast aftale med PostNord om, at pakken må stilles på adressen, mens Flexchange er en engangstilladelse, som modtagerne har mulighed for at give, hvis de på dagen for levering ikke forventer at være hjemme.

Går testen som planlagt forventes løsningen at blive rullet ud til hele landet. Du kan læse mere om fordelene ved fleksibel levering på www.postnord.dk og tilmelde dig i PostNords app.

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2023-02-01 17.04