Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-07-04 10.29

Nu kan du hente din pakke med QR-kode i PostNord-appen

Som noget nyt kan du fra i dag afhente dine pakker på PostNords udleveringssteder ved kun at vise en QR-kode. Det gælder alle kunder, der er MitID-valideret i PostNord-appen.

Når der skal hentes pakker på udleveringsstederne, er pakkemodtagerne vant til at skulle fremvise kørekort eller anden identifikation, men det behøver de ikke længere. Som noget nyt modtager pakkemodtagere, såfremt de er MitID-validerede, en QR-kode i PostNord-appen, når deres pakke er klar til afhentning. QR-koden bliver scannet på udleveringsstedet og fungerer alene som legitimation. Det betyder også, at det med den nye funktion bliver endnu lettere at afgive fuldmagt, da QR-koden blot skal deles med vedkommende.

- Vi er meget optagede af hele tiden at forbedre vores kunders oplevelse af at modtage pakker med os. Tidligere på året indførte vi, med stor succes, fotodokumentation, og jeg er sikker på, at pakkemodtagerne bliver glade for, at vi nu tilføjer endnu et element, der højner den samlede kundeoplevelse, siger Andreas Brethvad, Pressechef i PostNord Danmark. 

Der er flere fordele ved at MitID-validere sig i PostNord-appen. Udover QR-koden giver MitID-valideringen kunderne mulighed for at tilmelde sig fleksibel levering - Modtagerflex. Løsningen gør det muligt at få leveret pakker på sin adresse, selvom man ikke er hjemme, og er en fast aftale med PostNord om, at pakker må stilles på adressen. Når pakken er leveret, tager pakkebuddet et billede af pakken, så pakkemodtageren ved præcis, hvor på adressen pakken står klar. Billederne kan herefter ses i PostNord-appen.

I en tid med et stigende antal af falske beskeder øger PostNord-appen ligeledes trygheden og sikkerheden for, at de beskeder, man modtager, er korrekte. Man kan altid være sikker på, at beskeder i PostNord-appen er fra os.

Afhentning af pakker med QR-kode gælder ikke for Værdiforsendelser, pakker med underskriftsgaranti og Rekommanderede breve. I disse tilfælde skal modtagerne stadig vise ID. 

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2023-07-04 10.29