Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-11-27 20.00

Med PostNord kan du sende julemanden et brev – helt gratis

December nærmer sig med hastige skridt, og julens mange traditioner står for døren. En af dem er at skrive breve til julemanden, og med PostNord kan du sende din hilsen afsted helt gratis.

Inden vi får set os om, er det atter tid til at tænde kalenderlyset, pynte hjemmet med julehjerter og finde skriveredskaberne frem. Hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af breve med julehilsner og juleønsker, som børn fra hele verden hvert år sender til julemanden.

- Brevet til julemanden er en hyggelig juletradition for mange familier, og den er vi rigtig glade for at være med til at holde i hævd. Vi sikrer, at brevene kommer sikkert fra postkassen til julemanden – og at alle børn, der sender en hilsen, får et svar retur i postkassen, siger Stine Sander, Vice President Communications i PostNord Danmark.

På mere end 400 udvalgte posthuse rundt om i landet kan børnefamilier gratis hente frankerede konvolutter. De frankerede konvolutter er tilgængelige i perioden d. 20. november – 17. december og kan afhentes i posthusets åbningstid, så længe lager haves.

Man kan også sende en hilsen til julemanden som et almindeligt brev til 12 kroner på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Uanset hvad man vælger, er det vigtigt, at barnets navn og adresse noteres på konvolutten, så julemanden kan sende et svar retur. Vedlægger man sin ønskeliste til jul, er man samtidig med i konkurrencen om at få et julegaveønske opfyldt.

www.postnord.dk/jul kan du læse mere om muligheden for at skrive til julemanden, finde konkurrencebetingelserne og se den fulde liste over posthuse med gratis frankerede konvolutter.

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70101300
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2023-11-27 20.00