Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-11-20 11.10

Kim Pedersen er udnævnt til ny viceadministrerende direktør for PostNord, administrerende direktør for PostNord Danmark og chef for PostNord International

Kim Pedersen er blevet udnævnt til ny viceadministrerende direktør for PostNord, administrerende direktør for PostNord Danmark og chef for PostNord International. Han har senest stået i spidsen for globalt salg og marketing hos A.P. Møller – Mærsk. Kim tiltræder sin nye stilling den 1. december 2023.

Kim Pedersen har mange års erfaring fra den internationale transport- og logistiksektor med dokumenterede resultater inden for vedholdende profitabel vækst. Kim har haft ledende stillinger som CEO og CCO for globale transportvirksomheder såsom Geodis og kommer senest fra en stilling som Senior Vice President hos Mærsk, hvor han stod i spidsen for globalt salg og marketing hos A.P. Møller – Mærsk.

PostNords mål er at blive Nordens foretrukne transportør og har derfor investeret i at opbygge et nordisk terminal- og leveringsnetværk i løbet af de seneste år. Vi har blandt andet lanceret vores Cost Leadership Program, som også omfatter implementeringen af en nordisk produktportefølje, så vi kan udnytte det fulde potentiale i den nordiske region.

Kim bringer værdifuld erfaring med til bordet – både fra globale og nordiske stillinger inden for transport og logistik. Han har opnået gode resultater inden for kommerciel strategiudvikling med fokus på vækst, operationel ekspertise og strategisk disciplin.

– Bestyrelsen og jeg byder Kim Pedersen velkommen som viceadministrerende direktør i PostNord og er overbeviste om, at han vil tilføje væsentlig værdi til vores rejse videre, siger Annemarie Gardshol, koncernchef og administrerende direktør PostNord.

Kim Pedersen er født i 1965 og har uddannet sig på Erasmus University, Stanford og IMD. Kim bliver en del af PostNords Group Leadership Team.

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70101300
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2023-11-20 11.10