Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-09-20 10.16

Har du en pakke, der skal returneres? Nu kan du gøre det fra din lokale nærboks

Det er blevet endnu lettere at sende og modtage pakker med PostNord - også når et onlinekøb skal returneres. Fra i dag kan du nemlig returnere dine pakker direkte fra en af de PostNords mange nærbokse.

De fleste af os har nok oplevet at have bestilt et par sko, et par bukser eller noget tredje, som ikke lige passede, og derfor skulle returneres. Indsigter fra Dansk Erhverv viser, at knap hver tiende onlinehandel helt eller delvist returneres.

Hidtil har man måtte en tur forbi posthuset eller en rød pakkeboks, hvis en pakke skulle returneres. Men for at øge fleksibiliteten kan man nu, som noget nyt, også sende pakker retur fra en af PostNords mange nærbokse.  

- Vi arbejder løbende på at gøre det bedre og lettere at sende og modtage pakker med os. Derfor er vi glade for, at vi nu har implementeret endnu en løsning, der gør hverdagen lettere for vores kunder, siger Helle Nielsen, Director of Retail i PostNord Danmark.  

PostNord har 3.300 nærbokse fordelt over hele landet. Alle nærbokse betjenes via PostNord appen, som kan hentes i Appstore eller Google Play. 

Inden pakken afleveres i nærboksen, skal en vedlagt eller udprintet returlabel fra netbutikken påsættes. Du kan læse mere om hvordan du gør i PostNord appen.  

En oversigt over alle PostNords nærbokse kan du finde på www.postnord.dk

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2023-09-20 10.16