Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2022-11-18 13.53

PostNord melder klar til årets største e-handelsdag

Der er ikke længe til, at landets butikker og webshops går i sort. Fredag d. 25. november er det Black Friday, men allerede nu er de første tilbud tikket ind.

Black Friday markerer starten på højsæsonen for pakkeleveringer, og hos PostNord har forberedelserne været i gang længe. På posthusene rundt om i landet er kapaciteten øget, der er indsat cirka 350 ekstra biler på vejene og omkring 500 ekstra mand til at håndtere de mange pakker.

- Vi ved fra tidligere år, at pakkemængderne øges markant i den periode vi er trådt ind i. Det er en travl tid, men vi har forberedt os godt, så vi er helt klar til det ekstra pres, der starter nu og følger os helt frem til jul, siger Lene Reipuert, Direktør for pakkeforretningen i PostNord Danmark.

For mange danskere er Black Friday blevet startskuddet på julegaveindkøbene, og igen i år står en lang række forretninger klar med gode tilbud, der skal tiltrække kunder i butikken. Ifølge en medlemsundersøgelse fra Dansk Erhverv planlægger 92 procent af de store danske virksomheder at holde Black Friday, mens tallet for de små virksomheder lyder på 68 procent.

Handler man online i den kommende tid, opfordrer vi til at downloade PostNords app. Her kan man følge sin pakke, fra vi modtager den fra netbutikken, til den er fremme på det valgte udleveringssted. Henter man sin pakke på posthuset inden for 24 timer, er man automatisk med i en konkurrence om et gavekort til den butik, hvor pakken er afhentet.

Du kan læse mere om julekonkurrencen på dit posthus på postnord.dk

Billeder

Links


Sidst opdateret: 2022-11-18 13.53