Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2022-09-07 10.20

PostNord fejrer dansk scenekunst med ny frimærkeudgivelse

I år er en vigtig milepæl i dansk scenekunsts historie. Det er nemlig 300 år siden, at de første replikker blev sagt på dansk på de skrå brædder. I anledningen af jubilæet markerer PostNord dansk teaters betydning med et nyt frimærkeark.

Hos PostNord vil vi gerne hylde det signifikante jubilæum. Derfor udgiver vi i samarbejde med foreningen Dansk Teater 300 år et nyt frimærkeark, der illustrerer den mangfoldighed og de mange facetter, som scenekunsten rummer. På arket møder vi alt fra Jeppe på Bjerget og balletten Kameliadamen - til den mere moderne teaterkoncert Gasolin. Det er et helt bevidst valg, der skal portrættere teaterets historie gennem tiden.

- I PostNord er vi stolte over at kunne bidrage til den nationale fortælling. Med vores design af frimærkearket, har vi indarbejdet teaterets dynamiske mangfoldighed. I mødet mellem nyt og gammelt, har vi bundet en lille visuel sløjfe af 300 års vigtig dansk kulturhistorie, siger Martin Pingel, der er designchef i PostNord.

Med frimærkeudgivelsen vil PostNord vise, hvordan passion og dedikation til kunsten kan sætte aftryk og blive en del af den danske kulturskat. Det gælder forestillinger på de store nationale scener, såvel som de mindre regionale. Scenekunsten er vigtig og betydningsfuld for hele samfundet, hvilket afspejles og illustreres i arket, hvor både Folketeatret og Vendsyssel Teater repræsenteres. 

- Vi er både meget stolte og beærede over de frimærker, som PostNord nu udgiver. Vi er ovenud lykkelige for, at PostNord, som vi, føler at dansk teater fortjener en fest, siger Alette Scavenius, der er kunstnerisk leder i Dansk Teater 300 år. 

De fire nye frimærker sættes til salg fra d. 21. september og kan købes på postnord.dk. Miniarket med frimærkerne koster 48 kr. 

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2022-09-07 10.20