Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2022-10-24 08.30

Husk at holde øje med postkassen: PostNord omdeler 4,4 millioner valgkort 

I dag starter omdelingen af valgkort til de 4,4 millioner stemmeberettigede borgere, der kan sætte deres kryds til folketingsvalget d. 1 november.

Valgkampen er i fuld gang – og det samme er PostNords postbude, der i de kommende dage kører land og rige rundt for at sikre, at de mange valgkort bliver leveret. 

-Vi har længe forberedt os på den store og helt særlige opgave det er at omdele de mange valgkort. Det er noget vi har glædet os til og som vi er meget stolte over at udføre, siger Thomas Lauritsen, der er driftschef i brevafdelingen hos PostNord i Danmark. 

For at sikre, at alle valgkort kommer frem i god tid, er der indsat ekstra mandskab, cykler og biler. Valgkortene bliver leveret i danskernes postkasse og det er derfor vigtigt at tjekke, at navnet på postkassen er korrekt. Stemmer navn på postkasse og valgkort ikke overens, må PostNord ikke aflevere kortet. 

Valgkortene er blevet sorteret på PostNords brevterminaler i løbet af de seneste dage. Det er herfra de bliver omdelt til husstande over hele landet. De første valgkort lander i postkasser landet over fra i dag, mandag, mens de sidste valgkort forventes at være leveret torsdag, d. 27 oktober. 

Har man meldt flytning får man sit valgkort leveret på den nye adresse. Også her er det vigtigt, at man får sat sit navn på postkassen. 

Foruden valgkortet modtager alle førstegangsvælgere et eksemplar af Grundloven.

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2022-10-24 08.30