Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2021-02-05 10.18

PostNord klar med omdeling af pakker alle ugens 7 dage

Danskerne kan se frem til endnu hurtigere levering i weekenden, når PostNord fra 28. februar også kører ud med pakker til udleveringssteder og pakkebokse om søndagene. PostNord bliver dermed den første distributør af pakker helt op til 20 kg, som tilbyder pakkeomdeling alle ugens dage.

- Vi har Danmarks stærkeste netværk af udleveringssteder, som vi nu også leverer pakker til om søndagene. Det betyder, at man kan handle i en webshop lørdag formiddag og allerede hente sine indkøb om søndagen, siger Stine Sander, der er chef for e-commerce og pakker i PostNord i Danmark. 

Om søndagen vil pakkerne blive leveret til PostNords ca.1.500 søndagsåbne udleveringssteder og 1.600 pakkebokse. Dagen inden har PostNord hentet pakkerne hos sine største kunder, mens mindre netbutikker kan indlevere deres forsendelser på foreløbigt seks erhvervsindleveringer og 20 udvalgte posthuse fordelt over hele landet om lørdagen. På den måde kan man som forbruger både nå at bestille og modtage sine varer i weekenden. 

- Vi ved, at løsningen vil blive taget godt imod. Flere af vores store kunder forventer at øge deres konverteringsrate i weekenden, når der nu også bliver mulighed for levering allerede om søndagen, så vi er med til at øge deres konkurrencekraft med søndags-leveringen, siger Stine Sander. 

Søndagsomdeling af pakker til afhentning er årets første nye initiativ fra PostNord, der siden marts 2020 har oplevet en markant stigning i antallet af pakker. Det har betydet flere pakkebiler på vejene, og at der er ansat flere medarbejdere til at løfte opgaven med at få de mange pakker leveret i hele landet, og i løbet af 2021 lancerer PostNord flere nye kundevenlige løsninger til det voksende marked for nethandel. 


Sidst opdateret: 2021-02-05 10.18