Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2019-06-13 10.00

PostNord og Saxo tester strakslevering af ny Jussi Adler-olsen-bog

Der er godt nyt til de mange Jussi Adler-Olsen fans, der venter spændt på den nye bog i serien om Carl Mørck, der kommer i handlen fredag den 14. juni.

En ny, landsdækkende leveringsform gør det nemlig muligt allerede at hente sit eksemplar i en pakkeboks, så snart torsdag bliver til fredag.

- Med PostNord som samarbejdspartner er det muligt for første gang i Danmark at launche en bog, der ligger klar allerede til midnat i hele landet. Det er en helt enestående form for landsdækkende strakslevering, som de af vores kunder, der venter i spænding på det 8. bind i serien om Afdeling Q, vil blive rigtig glade for, siger Jan Ettrup-Mikkelsen, der er CMO i Saxo.

Både PostNord og Saxo har gode erfaringer med samme dags-levering som leveringsform, men med testen af strakslevering får tempoet nu endnu et hak opad.

- Nu går vi fra samme dags-levering til strakslevering, der er en helt ny leveringsform, som vi sammen med Saxo tilbyder i anledning af, at en af Danmarks mest populære forfattere udgiver en ny bog. Vi vil vise, hvordan man som netbutik og netshopper også kan få glæde af vores mange Pakkebokse og afprøve dét, vi tror, er verdens hurtigste levering, siger Stine Sander, der er chef for e-Commerce i PostNord.

I praksis modtager PostNord på forhånd 700 bøger fra Saxo, som op til udgivelsen placeres strategisk i Saxokundernes foretrukne pakkebokse. Imens opbevarer Saxo adviseringer og pinkoder til afhentning af hver bog. På den måde kan de Jussi Adler-Olsen-glade læsere bestille deres eksemplar hos Saxo, der ligger klar i den valgte Pakkeboks, så snart klokken slår 24 natten til fredag den 14. juni.


Sidst opdateret: 2019-06-13 10.00