Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2018-09-17 00.00

Reklamer - Nej tak skifter fra PostNord til FK Distribution

PostNord varetager ikke længere administration af de danske Nej tak-ordninger fra mandag den 17. september 2018.

Fra mandag den 17. september er det ikke længere PostNord, der administrerer de danske Nej tak-ordninger – ’Reklamer - Nej tak’ og ’Reklamer og ugeaviser – Nej tak’. I stedet skal man som forbruger henvende sig til FK Distribution.

- PostNord trak sig ud af markedet for omdeling af adresseløse reklamer og ugeaviser ved årsskiftet. Derfor giver det rigtig god mening at overdrage administrationsopgaven til FK Distribution, der omdeler størstedelen af reklamerne i Danmark, siger Jørgen Loft Holm, der er chef for brevprodukterne i PostNord i Danmark.

Skiftet betyder, at man fra og med 17. september 2018 som forbruger fremover skal henvende sig til FK Distribution for at til- og afmelde sig ordningerne i stedet for til PostNord.


Sidst opdateret: 2018-09-17 00.00