Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Lovgrundlag og certificeringer

Lovgrundlag

Post Danmark A/S har PostNord A/S som binavn og er en juridisk enhed under PostNord AB. I daglig tale bruges navnet PostNord. PostNord har landsdækkende tilladelse til at drive erhvervsmæssig postbefordring.

 

Adresse

Post Danmark A/S
Hedegaardsvej 88
2300 København S

CVR-NR. 26 66 39 03

 

Nøgleprocedure

Udlevering og opbevaring af nøgler

Organisationen PostNord

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger.

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Vi sikrer postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark og er aktiv i alle de nordiske lande som logistik- og godsdistributør.

Norden som hjemmemarked

Den dansk-svenske koncern blev til 24. juni 2009 ved en sammenlægning af danske Post Danmark A/S og svenske Posten AB. Formålet var at skabe en konkurrencedygtig aktør i en verden, hvor digitalisering og behov for grænseoverskridende kommunikations- og logistikløsninger hele tiden vokser. Sammenlagt har de to nationale postselskaber næsten 800 års erfaring i branchen og ikke mindst en stærk tilstedeværelse både globalt, regionalt og lokalt.

Post til hele Danmark

Den danske del af PostNord distribuerer breve, pakker, magasiner, og varer for private og erhvervskunder i hele Danmark og Norden. Vi servicerer 2,7 mio. husstande og 280.000 virksomheder alle årets 52 uger.

Klik for at finde oplysninger om Post Danmarks brevkvalitet.

Danmarks stærkeste netværk

Med et tæt net af betjente udleveringssteder og selvbetjente pakkebokse tilbyder PostNord de danske forbrugere det stærkeste netværk af ind- og udleveringsteder. Det gør hverdagen lettere for både modtager- og afsenderkunder.

Det omfattende fysiske filialnet er tæt integreret med muligheden for at betjene sig selv alle døgnets 24 timer. Alle PostNords digitale tilbud er samlet i én app, der gør det muligt, at man som modtager hele tiden kan følge sin pakke og selv bestemme, hvor man vil have pakken leveret.

Eksperter i logistik

Med vores ekspertise og stærke distributionsnet skaber vi nye løsninger til fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik.

Vi tilbyder komplette logistikløsninger til vores erhvervskunders varelevering både i Norden og globalt. Med PostNord behøver man som virksomhed kun én leverandør til vareforsyning og til levering til slutkunder uafhængigt af hvor meget eller hvor tungt gods, der skal håndteres.

PostNord har en unik struktur og rækkevidde i regionen og har bl.a. en førende position som partner for de fleste netbutikker i de nordiske lande. Vores tilbud til vores erhvervskunder er baseret på indgående kundeindsigt og stærke logistikkompetencer. Det kombineres med stor tilgængelighed i form af Nordens største netværk af udleveringssteder og levering til alle adresser i Danmark og Sverige.

PostNord er certificeret i standarderne for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001).

PostNord Danmarks certifikat i kvalitet, miljø og arbejdsmiljø