Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Læs om ændringerne for 1. januar 2020

Breve og pakker

Breve

Breve til indland får nye priser

Priserne på de forskellige brevprodukter stiger XX pct. Der sker dog ingen ændringer for priserne på frimærkefrankerede breve.

Breve til udland

Der sker ingen ændringer for priserne på frimærkefrankerede breve til udland. Priserne for øvrige brevprodukter til udland er på vej og kan læses her, når de er klar.

Priser, faktaark og forretningsbetingelser

Klik og se priserne for 2020
Klik og se faktaark og forretningsbetingelser for 2020

Pakker

Her ser du de tre vigtigste ændringer for pakker.

 • Erstatning op til 4.800 kr.
  Vi genindfører erstatning op til 4.800 kr. pr. pakke, hvis en pakke bliver beskadiget eller forsvinder undervejs. Det betyder, at vi ikke længere erstatter efter pakkens vægt, men alene efter værdien af pakkens indhold. De nye erstatningsregler gælder for alle pakkeprodukter.
 • Mere fleksibel afhentning af pakker
  Vi udvider mulighederne, så du fremover kan booke ad-hoc afhentning af pakker, uanset hvor du bor i landet. Du skal ikke længere betale pr. pakke, du bestiller ad-hoc afhentning til, men i stedet en fast pris pr. afhentning.
 • Nemmere at sende større pakker
  Nu bliver det endnu mere fordelagtigt også at sende de store pakker med PostNord. Vi afskaffer tillægget for pakker, der er over 50 cm i længden, så du slipper for at skulle holde dig inden for dette faste mål.

Priser, faktaark og forretningsbetingelser

Klik og se priserne for 2020
Klik og se faktaark og forretningsbetingelser for 2020

Paller, stykgods og kurer

Paller og stykgods

Priserne på paller og stykgods vil være uændrede i 2020.

 • Større fleksibilitet
  Vi giver dig endnu mere fleksibilitet, når du skal have afhentet paller og stykgods samme dag, da du fremover vil kunne booke ad-hoc afhentning helt frem til kl. 13.30 mod kl. 11.00 i dag

 • Bedre modtageroplevelse
  Vi afleverer gods til privatkunder helt frem til kl. 18.00. På leveringsdagen giver vores chauffører før kl. 9.00 direkte telefonisk besked til private modtagere om forventet tidspunkt for levering.

 • Nye gebyrsatser
  Der kommer nye gebyrsatser for paller og stykgods fra årsskiftet. Du kan se dem i forretningsbetingelser og prisark.

Kurer

Priserne på vores kurerprodukter vil være uændrede i 2020. Samtidig sænker vi priserne for en række tillægsydelser og lavere en simplere struktur, så det både bliver billigere og nemmere for dig som kunde.

Express Mail Service

Priserne vil være uændrede i 2020 for Express Mail Service-forsendelser (EMS). Med EMS får du et globalt ekspresprodukt med fuld Track & Trace, der er hurtigere fremme end almindelige postpakker.

Priser, faktaark og forretningsbetingelser

Klik og se priserne for 2020
Klik og se faktaark og forretningsbetingelser for 2020

.