Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Læs om ændringerne for 1. januar 2020

Breve og pakker

Breve

Breve til Danmark og udlandet

Du kan benytte de samme brevprodukter, som du kender i dag. Priserne for de enkelte produkter justeres lidt. Der sker dog ingen ændringer for priserne for frimærkefrankerede breve.

Priser

Klik for at se priser for breve

Forretningsbetingelser

Klik for at se forretningsbetingelserne for breve

Pakker

Her ser du de tre vigtigste ændringer for pakker.

 • Erstatning op til 4.800 kr.
  Vi genindfører erstatning op til 4.800 kr. pr. pakke, hvis en pakke bliver beskadiget eller forsvinder undervejs. Det betyder, at vi ikke længere erstatter efter pakkens vægt, men alene efter værdien af pakkens indhold. De nye erstatningsregler gælder for alle pakkeprodukter.
 • Mere fleksibel afhentning af pakker
  Vi udvider mulighederne, så du fremover kan booke ad-hoc afhentning af pakker, uanset hvor du bor i landet. Du skal ikke længere betale pr. pakke, du bestiller ad-hoc afhentning til, men i stedet en fast pris pr. afhentning.
 • Nemmere at sende større pakker
  Nu bliver det endnu mere fordelagtigt også at sende de store pakker med PostNord. Vi afskaffer tillægget for pakker, der er over 50 cm i længden, så du slipper for at skulle holde dig under dette mål.

Priser

Klik for at se priser/tillæg for pakker

Forretningsbetingelser

Klik for at se forretningsbetingelserne for pakker

Paller, stykgods og kurer

Paller og stykgods

Her ser du de tre vigtigste ændringer for paller og stykgods.

 • Større fleksibilitet
  Vi giver dig endnu mere fleksibilitet, når du skal have afhentet paller og stykgods samme dag, da du fremover vil kunne booke ad-hoc afhentning helt frem til kl. 13.30 mod kl. 11.00 i dag

 • Bedre modtageroplevelse
  Vi afleverer gods til privatkunder helt frem til kl. 18.00. På leveringsdagen giver vores chauffører før kl. 9.00 direkte telefonisk besked til private modtagere om forventet tidspunkt for levering.

 • Nye gebyrsatser
  Der kommer nye gebyrsatser for paller og stykgods fra årsskiftet. Du kan se dem prisark.

Priser

Klik for at se priser/tillæg for paller og stykgods

Forretningsbetingelser

Klik for at se forretningsbetingelserne for paller, stykgods og kurer

Kurer

Vi sænker priserne for en række tillægsydelser og laver en simplere struktur, så det både bliver billigere og nemmere for dig som kunde.

Express Mail Service

Med Express Mail Service (EMS) får du et globalt ekspresprodukt med fuld Track & Trace, der er hurtigere fremme end almindelige postpakker. I 2020 kan du nå endnu flere modtagere verden over med EMS, da det bliver muligt at sende til flere lande.

Læs mere om dine muligheder med EMS

.