Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2022-05-24 09.42

Aarhusianerne kan nu vælge grøn pakkelevering med PostNord

Fra tirsdag den 24. maj får PostNords kunder i Aarhus som de første mulighed for at vælge en mere klimavenlig levering i checkout, når de bestiller varer på nettet. PostNord tester nemlig et nyt tiltag, hvor tre udleveringssteder opfylder fire klimavenlige kriterier og dermed bliver markeret som særligt grønne.

- Med tre ’grønne udleveringssteder’ i Aarhus tester vi nu muligheden for at give vores kunder et mere klimavenligt valg, når de bestiller deres pakker til afhentning på et posthus eller i en pakkeboks. Samtidig giver det vores samarbejdspartnere en ny mulighed for at skille sig ud i mængden, og vi er spændte på, hvordan det bliver modtaget, siger Stine Sander, der er vicedirektør for Parcels, Retail & Communication hos PostNord.

De medvirkende udleveringssteder ligger alle i Aarhus Midtby og opfylder fire klimavenlige kriterier for at være ’grønne udleveringssteder’ hos PostNord:

  • Pakken leveres fossiltfrit fra PostNords distributionscenter - fx med el eller HVO Biodiesel.
  • Kunden kan aflevere pap fra sin afhentede pakke til genanvendelse på stedet.
  • Der er let adgang for cyklister og gående.
  • Udleveringsstedet ligger tæt på offentlig transport og/eller giver mulighed for at handle dagligvarer ved samme lejlighed.

Det drejer sig om:

  • Føtex på Frederiks Allé
  • SuperBrugsen på Vesterbro Torv
  • PostNords pakkeboks på Banegårdspladsen

- Vi ved, at danske forbrugere gerne vil gøre en forskel og vælge grønt – også når de handler online. Netbutikkerne gør deres for fx at optimere brug af emballage, mens vi løbende skærper vores ruteplanlægning, pakning af biler og i stadig højere grad kører på klimavenligt brændstof. Nu giver vi forbrugerne mulighed for også at gøre noget selv som at vælge et udleveringsted, hvor deres aftryk bliver grønnere, siger Stine Sander.

Testen er et nyt tiltag under PostNords koncept ’Pakker med omtanke’, der også omfatter, at erhvervskunder kan sende klimakompenserede pakker til fordel for det danske projekt om genopretningen af Hals Mose.

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70111220
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2022-05-24 09.42