Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Tilmeld dig nyheder fra PostNord og deltag i konkurrencen!

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på siden inden 4. juli 2022, så deltager du i lodtrækningen om 6 flasker lækker sommer rosévin til en værdi af ca. 600 kr.

Den 4. juli 2022 trækker PostNord lod blandt alle, der har tilmeldt sig via vores link www.postnord.dk/nyheder, og derefter er konkurrencen slut. Vinderen får de 6 flasker rosévin tilsendt direkte efter lodtrækningen.

Medarbejdere i PostNord-koncernen og disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen. PostNord forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen uden varsel. 

Konkurrencen udbydes af PostNord A/S, Hedegaardsvej 88, 2300 København S.

PostNord foretager ikke indberetninger af præmiens værdi til Skattestyrelsen, hvilket betyder at modtageren selv skal medtage markedsværdien af præmien og en eventuel kompensation for skatten ved opgørelsen af den skattepligtige indkomst.