Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Download emballageguiden
Korrekt emballering af pakker

Emballering

Pak dine pakker korrekt ind, og spar penge.

Down emballgeguiden

Emballering

Pak både godt og klogt ind, så kommer pakken frem i god behold, og du kan spare penge. Vi har lavet to små guides, som hjælper dig med dette, når du skal emballere dine pakker.

Skal pakken frem i god stand, skal den emballeres, så den kan klare stød, vibrationer og tryk. Det kan du bl.a. afhjælpe ved at bruge solide papkasser, bobleplast, flamingo, tape og strips etc. Du kan se eksempler på god emballering i vores guide ”Pakker, der holder hele vejen”. Her kan du også se, hvilke typer af pakker, som kræver lidt mere, det er fx pakker med skrøbeligt indhold, væsker, lange pakker, pakker med spidse genstande mm.

Men der er desuden penge at spare, hvis du også sørger for at emballere dine pakker korrekt. Er pakken emballeret korrekt, så den kan maskinsorteres, undgår du et tillæg for manuel håndtering og sparer penge. Vi har lavet en lille tjekliste med de ting, du skal tage højde for, så din pakke kan maskinsorteres. Her kan du også se, hvilke typer af pakker, som altid håndteres manuelt – det er fx ruller, dæk, sække, metalkaser mm.

Se hvordan, du sparer penge

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Klik og udfyld med dit navn, e-mail og telefon, så ringer vi tilbage til dig.
Opret en kundeaftale

Opret en kundeaftale

Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele i forhold til at sende breve, pakker og gods.

.