Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Kundeportalen – en service til erhvervsvirksomheder, som kunde hos PostNord Kundeportalen – en service til erhvervsvirksomheder, som kunde hos PostNord
Erhverv Kundeportalen

Kundeportalen

Som kunde hos PostNord har du gratis adgang til Kundeportalen, som gør det muligt at optimere din kundeservice til glæde for både dig og dine kunder.

Kundeportalen indeholder en lang række af funktioner, som giver dig mulighed for hele tiden at have et unikt overblik og udførlig statistik over alle de pakker, du sender med PostNord.

Du kan fx se, om en pakke er på vej til en kunde, eller om den er blevet udleveret. På den måde har du mulighed for at følge op over for kunden, agere proaktivt ved eventuelle problemer og derved øge kundeservice og minimere returforsendelser - til glæde for både dig og kunden.

I Kundeportalen får du også oversigt over alle dine fakturaer og reklamationer, mulighed for at spore forsendelser, samt en række forskellige kvalitetsrapporter og support.

Læs mere om fordelene her:

  • dashboard - et hurtigt og overskueligt overblik over alle dine forsendelser
  • spor din forsendelse – få en status og statistik med detaljer ned på den enkelte pakke
  • fakturaer - få et overblik over alle dine betalte og afventende fakturaer - samt diverse statistik
  • reklamationer - Opret reklamation på specifikke pakker – og få status på igangværende reklamationer
  • rapporter - træk rapporter med forskellige parametre på angivne perioder
  • support – Hjælpefunktioner i Kundeportalen

Case

Cykelpartner.dk

Læs også, hvordan Cykelpartner.dk sparer tid og får mere tilfredse kunder, efter de er begyndt at bruge Kundeportalen. Nu sparer de nemlig tid på kundeservice, som løses hurtigere og mere smidigt direkte ved hjælp af Kundeportalen og kan i stedet koncentrere sig om kerneforretningen.

Klik og læs casen

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Klik og udfyld med dit navn, e-mail og telefon, så ringer vi tilbage til dig.

Det er nemt at komme i gang

Opret en kundeaftale

Opret en kundeaftale

Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele i forhold til at sende breve, pakker og gods.

.