Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Bestil e-handelsrapporten Bestil e-handelsrapporten
E-handel Analyser

E-handel i Norden

Få indsigt i, hvordan forbrugere i Norden e-handler.

Bestil e-handelsrapporten

Udfyld formularen

Når du giver samtykke til, at PostNord må sende elektroniske nyheder og salgs- og markedsføringsbudskaber til dig– så sender vi vores helt nye e-handelsrapport ”E-handel i Norden – 2018”.

Rapporten E-handel i Norden 2018

Hvad skal der til for, at kunderne vælger netop din netbutik? PostNord har kortlagt den nordiske e-handel i ca. ti år. Ti år, hvor netbutikkerne er gået fra at have marginal betydning til at være en naturlig del af nordiske forbrugeres hverdag. Forbruget stiger forrygende hurtigt, og de nordiske forbrugere købte i 2018 varer på nettet for i alt 167,3 mia. DKK.

Bestil vores helt nye analyse ”E-handel i Norden 2018”, og bliv klogere på, hvordan danskere, svenskere, nordmænd og finner e-handler. Analysen er baseret på forbrugerundersøgelser, der er gennemført månedsvis i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Undersøgelserne omfatter e-handelsforbrugernes adfærd fra januar til december 2018. I alt har 89.053 respondenter deltaget i undersøgelserne.

<script type="text/javascript" src="//app-lon02.marketo.com/js/forms2/js/forms2.min.js"></script> <form id="mktoForm_4712"></form> <script type="text/javascript">// <![CDATA[ MktoForms2.loadForm("//app-lon02.marketo.com", "184-XFT-949", 4712); // ]]></script>
.