Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Fleksibel levering for private

Modtagerflex, Flexlevering og FlexChange er forskellige måder, som vi kan levere din pakker på. Du bestemmer selv.

Vi har gjort det nemt for dig som privatperson at modtage dine pakker.

Vi ved, at de fleste danskere foretrækker at få pakkerne leveret derhjemme. Men det betyder ikke, at du altid er hjemme, så du kan modtage dine pakker. Derfor tilbyder vi dig fleksible leveringsservices.

Med Modtagerflex og Flexlevering leverer vi din pakke på et aftalt sted på din adresse fx i skuret eller ved bagdøren. På den måde får du pakken i første forsøg, og du slipper dermed for at hente pakkerne på posthuset.

Som noget nyt kan du bruge FlexChange. Hvis du ikke er tilmeldt Modtagerflex, sender vi dig en SMS og/eller e-mail, når din pakke er på vej. Hvis du ikke er hjemme, kan du fortælle os, hvad vi så skal gøre med pakken. Fx levere den i skuret eller hos naboen.

Dine forskellige leveringsmuligheder

Modtagerflex

Lav en aftale med os om levering af dine pakker, så du kan modtage, selv når du ikke er hjemme.

Pakkeboksen

Hent pakker i Pakkeboksen. Du finder Pakkeboksen over hele landet, og det er nemt og hurtigt at bruge den.

FlexChange

I stedet for at vi lægger pakken til afhentning på posthuset eller i Pakkeboksen, kan du nu omdirigere din pakke, når den er på vej til dig.

.