Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Told Forsendelser til og fra Storbritannien

Information om told fra PostNord i forbindelse med Brexit

Storbritannien forlader EU den 31. januar 2020. I en overgangsperiode frem til 31. december 2020 fortsætter samhandel som hidtil.

Udtrædelsen af toldunionen medfører væsentlige ændringer i forbindelse med pakke- og logistiktransport til og fra Storbritannien. Fra 1. februar til 31. december 2020 vil der dog være en overgangsperiode, hvor reglerne for handel mellem EU og Storbritannien fortsætter som hidtil.

Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

Hvis din virksomhed skal handle med Storbritannien fra den 1. januar 2021, skal I følge de generelle regler for handel med lande uden for EU (tredjelande) - medmindre EU og Storbritannien indgår andre aftaler inden da. Det kan få stor betydning for din virksomheds told-, skatte-, afgifts- og momsforhold, og det kan kræve forberedelser inden den 1. januar 2021.

Læs mere om Toldstyrelsens information til virksomheder om Brexit

Hvad betyder Brexit for dig som privatperson?

Fra den 1. januar 2021 er Storbritannien ikke længere et land i EU, og der vil derfor gælde andre regler for handel med Storbritannien, når du handler på nettet. Det vil bl.a. kunne betyde, at du skal betale moms, told og importgebyr for varer, du køber i en britisk netbutik.

Læs mere om Toldstyrelsens information til forbrugere om Brexit

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om PostNords processer og toldprocedurer i forbindelse med Brexit, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Eksport til Storbritannien

For erhvervskunder, der påtænker at sende forsendelser til England – ring 70 11 12 30.

Import fra Storbritannien

For spørgsmål vedrørende import fra England – kontakt os på 70 21 80 71.