Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Kundeaftale for paller og gods

Som businesskunde hos PostNord på paller og tungt gods, tilbyder vi dig en lang række transportløsninger og fordele, som kommer dig og dine kunder til gode.
Bestil et tilbud

Som businesskunde med palle- og godsforsendelser får du:

pallet.svg

Hurtig og pålidelig levering

Dag til dag levering i Danmark og hurtig levering i Norden. Vores høje leveringskvalitet er dokumenteret.

truck.svg

Fleksibel booking og afhentning

Du kan booke dine palle- og godsforsendelser døgnet rundt og frem til kl. 13:30 på dagen for afhentning.

device-laptop.svg

Adgang til egen digital platform

Her kan du booke dine forsendelser og få et komplet overblik over dine distributionsaktiviteter i real time, fakturaer og leveringskvaliteten af dine forsendelser.

device-laptop.svg

Fordelagtig pris på forsendelsessystem

For at booke forsendelser og skabe adresselabels skal du have et forsendelsessystem eller benytte PostNords API’er. Se dine muligheder og priser som PostNord-kunde under Forsendelsessystem.

Bliv businesskunde med palle- og godsforsendelser hos PostNord

Som businesskunde med palle- og godsforsendelser hos PostNord får du adgang til en lang række services, som skal gøre det nemt for dig at optimere din fragtløsning. Blandt vores services finder du:

Fordelagtige priser

Du betaler intet abonnementsgebyr for din aftale og aftalen er uden binding. Du får desuden adgang til vores andre produkter såsom pakker og kurer.

Én komplet logistikløsning

Vi kan håndtere alt fra paller og stykgods til part og full loads op til 42 tons. Det betyder, at du kan have alle dine forsendelser hos os, og det giver dig og dine kunder en bedre service og fleksibilitet. Det gælder også hvis du skulle have andre produkter, såsom Pakkeforsendelser, Kurer og Ekspres etc.

Ekstra serviceydelser

Du kan tilvælge en række serviceydelser til din palle- og godstransport. Det gælder blandt andet indbæring, tidsbegrænset levering om morgen, telefonisk varsling, genudbringning, farligt gods og mange andre ydelser. Læs mere om vores serviceydelser.

Support og guides

Vi har et team af erhvervsrådgivere, der er parate til at hjælpe dig godt i gang og svare på eventuelle spørgsmål. Du får desuden mulighed for at tilgå en række guides til vores systemer, som skal gøre det nemt for dig at lære de vigtigste funktioner at kende.

Se priser og muligheder med en kundeaftale hos PostNord

pallet.svg

Priser på paller og stykgods

Som businesskunde hos PostNord får du attraktive priser på dine paller og stykgods.

Se godspriser 2023

Priser på pakker og andre produkter

Som Businesskunde får du også adgang til at sende pakker, breve, magasiner og oversøiske forsendelser til dine kunder.

Se pakkepriser 2023

Se priser på andre produkter 2023

Forsendelsessystem

For at booke forsendelser og skabe adresselabels, kræver det et forsendelsessystem tilknyttet din kundeaftale. Se mere om forsendelsessystemer, API’er og fordelagtige priser.

Læs mere om forsendelsessystemer

contract.svg

Forretningsbetingelser

Her kan du finde alle PostNords forretningsbetingelser for de enkelte produkter.

Gå til forretningsbetingelser

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

Illu-person-package-house.svg

Få et tilbud

Har du fast dagligt behov for at sende paller eller stykgods, anbefaler vi dig at få tilsendt et tilbud på dine forsendelser.

Bestil tilbud