Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Business

Som businesskunde hos PostNord får du adgang til en bred vifte af løsninger til fordel for dig og dine kunder.
Opret en kundeaftale

Med en kundeaftale får du:

Med en kundeaftale får du:

Landsdækkende og dag-til-dag levering i hele Danmark. Hurtig levering i Norden og Europa.

Konkurrencedygtige priser til et stort antal lande og hurtig og prisbillig løsning på oversøiske forsendelser

Fleksibel indlevering eller afhentning af dine forsendelser. Samt levering til adressen eller mere end 25.000 udleveringssteder i Europa.

Enkel og hurtig returløsning for dig og dine kunder i hele Europa.

Adgang til din egen Kundeportal med et komplet overblik og status på alle dine forsendelser.

Businesskunde hos PostNord

Det er nemt at få en kundeaftale hos PostNord. Du opretter en aftale online i få steps og så er du i gang. Vi sørger for at hjælpe dig godt i gang og giver dig alt du skal bruge for at optimere din fragtløsning.

Med PostNord får du adgang til et bredt distributionsnetværk, som dækker hele Danmark og i samarbejde med vores partnere når helt ud i resten af verden. Blandt vores services får du:

Dag-til-dag levering

Vi har dag-til-dag levering i hele Danmark (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

Fleksibel indlevering og afhentning

Du kan indlevere på et af vores mange posthuse eller erhvervsindleveringssteder, eller du kan indgå en aftale om at få afhentet dine forsendelser på din adresse.

Kundeportalen

Du får adgang til din egen kundeportal, der giver dig et samlet billede over alle dine forsendelser. Her kan du følge dine pakkers rejse, evt. reklamationer, returvarer m.m.

Pakker med omtanke

Hos PostNord leverer vi med omtanke for en grøn fremtid, og derfor har vi pr. 1. januar 2022 inkluderet Pakker med omtanke i din pakkepris på alle nationale MyPack Home og Collect BTC pakker (gælder Business, Business Premium og Business Premium Plus kunder). Det betyder, at dine pakker fremover vil være klimakompenserede. Du kan læse mere i folderen Pakker med omtanke

Én logistikpartner

Du får én leverandør til alle dine distributionsbehov. PostNord varetager fragt af små pakkeforsendelser, store pakker til private, erhvervspakker, ekspresforsendelser, breve, tungt gods og meget mere.

Support og guides

Du får blandt andet mulighed for at tilgå en række guides til vores systemer, som skal gøre det nemt for dig at lære de vigtigste funktioner at kende. Derudover sidder der et team af erhvervsrådgivere, der er parate til at hjælpe dig godt igang og svare på evt. spørgsmål.

Se priser og muligheder med en kundeaftale hos PostNord

Priser på pakker

Som businesskunde hos PostNord får du attraktive priser på dine pakker.

 

 

Priser på breve og øvrige services

Når du skal sende breve, magasiner, oversøiske forsendelser mv. til dine kunder, har vi en række unikke muligheder. Som businesskunde får du derfor også adgang til disse produkter og services.

Send pakker til hele verden

Du har mulighed for at vælge mellem flere muligheder, når du skal sende pakker til udlandet.

Læs mere om pakker

Download Generelle Betingelser for Kundeaftaler

Generelle Betingelser for Kundeaftaler

PostNords Generelle Betingelser for Kundeaftaler gælder for kundeaftaler, der er indgået via PostNord’s Kundeportal eller postnord.dk.

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Her kan du finde alle PostNords Forretningsbetingelser for de enkelte produkter samt PostNords Generelle Betingelser for Kundeaftaler.

Gå til Forretningsbetingelser

Returløsninger

Vi gør det nemt og sikkert for dine kunder at returnere deres forsendelser til dig. Du og din kunde får fuld kontrol og kan følge returpakkerne hele vejen.

Mere om Return Drop Off

Læs mere om alle vores løsninger

Vores løsninger

Vi tilbyder en lang række forskellige kommunikations- og logistikløsninger til private og virksomheder. Vi hjælper dig med at nå dine modtagere i rette tid – sikkert og effektivt.

Læs mere om vores løsninger

E-handel

Et godt køb på nettet handler også om god levering. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det nemt for dig at drive webshop. Klik og læs om de nyeste e-handelsanalyser og webservices.

Mere om e-handel

Brevtyper, praktik og inspiration

Når du skal sende breve eller magasiner til dine kunder, så har vi unikke løsninger.

Mere om breve og magasiner

Opret kundeaftale, så er du hurtigt i gang

Vi har gjort det nemt for dig at blive businesskunde hos PostNord. Klik på knappen "Opret kundeaftale” og udfyld formularen med dit CVR-nr.

Opret kundeaftale

SE VIDEOEN

Klik og se dine muligheder med Kundeportalen

Video
.