Bliv businesskunde

Som businesskunde hos PostNord får du adgang til en bred vifte af løsninger til fordel for dig og dine kunder. Kom hurtigt og nemt igang - opret en kundeaftale uden binding. Det sker online i få steps.

Med en kundeaftale får du:

box-forward.svg

Fordelagtige priser

Fordelagtige priser på pakker til ind- og udland uden binding eller et abonnementsgebyr. Du betaler kun for pakkens pris.

device-laptop.svg

Print af labels

Som kunde får du adgang til et labelprintsystem (PacSoft), hvor du kan oprette dine forsendelser og printe labels.

Introduktionsrabat

Introduktionsrabat på 25% på alle nationale pakkeforsendelser de første 90 dage. Gælder ikke gebyrer og maksimum 3.000 pakker.

Businesskunde hos PostNord

Det er nemt at få en kundeaftale hos PostNord. Du opretter en aftale online i få steps og så er du i gang. Vi sørger for at hjælpe dig godt i gang og giver dig alt du skal bruge for at optimere din fragtløsning.

Med PostNord får du adgang til et bredt distributionsnetværk, som dækker hele Danmark og i samarbejde med vores partnere når helt ud i resten af verden. Blandt vores services får du:

Dag-til-dag levering

Vi har dag-til-dag levering i hele Danmark (med undtagelse af ikke-brofaste øer)

Levering 7 dage om ugen

Vi kan levere dine pakker alle ugens 7 dage til et afhentningssted. Det gør, at dine kunder f.eks. kan bestille din vare om lørdagen og afhente pakken om søndagen.

Fleksibel indlevering og afhentning

Du kan indlevere på et af vores mange posthuse eller erhvervsindleveringssteder, eller du kan indgå en aftale om at få afhentet dine forsendelser på din adresse.

Kundeportalen

Du får adgang til din egen kundeportal, der giver dig et samlet billede over alle dine forsendelser. Her kan du følge dine pakkers rejse, evt. reklamationer, returvarer m.m.

Én logistikpartner

Du får én leverandør til alle dine distributionsbehov. PostNord varetager fragt af små pakkeforsendelser, store pakker til private, erhvervspakker, ekspresforsendelser, breve, tungt gods og meget mere.

Support og guides

Du får blandt andet mulighed for at tilgå en række guides til vores systemer, som skal gøre det nemt for dig at lære de vigtigste funktioner at kende. Derudover sidder der et team af erhvervsrådgivere, der er parate til at hjælpe dig godt igang og svare på evt. spørgsmål.

Se priser og muligheder med en kundeaftale hos PostNord

Priser på pakker

Som businesskunde hos PostNord får du attraktive priser på dine pakker.

Se pakkepriser 2021

envelope.svg

Priser på andre produkter

Når du skal sende breve, magasiner, oversøiske forsendelser mv. til dine kunder, har vi en række produkter - som du som businesskunde også har adgang til.

Se prislister 2021

contract.svg

Forretningsbetingelser

Her kan du finde alle PostNords forretningsbetingelser for de enkelte produkter.

Gå til forretningsbetingelser

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

Bliv businesskunde

Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

Opret kundeaftale

Illu-character-computer-graphics.svg

 

 

Illu-person-computer.svg

Bliv ringet op

Har du brug for at tale med en erhvervsrådgiver, så udfyld kontaktformularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Ring mig op

Illu-character-computer-headset.svg

Book et onlinemøde

Har du brug for et møde med en PostNord erhvervsrådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

Book onlinemøde

Illu-person-package-house.svg

Indhent et tilbud

Har din virksomhed et behov for at sende mere end 2.500 pakker pr. år eller ønsker et samlet tilbud på breve, pakker og gods?

Bestil tilbud