Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Amazon Seller

Som Amazon Seller, kan du nemt sende dine varer til Amazons lagre med os. Klik og udfyld formularen, så kontakter vi dig.
Udfyld formularen

Amazon seller

Når du opretter en kundeaftale, kan du ikke alene få dine varer nemt af sted til Amazon, du får også adgang til alle vores andre services. Fx får du landsdækkende dag-til-dag levering af pakker i hele Danmark og hurtig levering i Norden og Europa. Og vores kundeportal giver dig overblikket og status på alle dine forsendelser.

Amazon Seller hos PostNord

Som Amazon Seller og erhvervskunde hos PostNord får både din virksomhed og dine kunder en række fordele,når dine forsendelser skal leveres.

PostNord er landsdækkende og vi har dag-til-dag levering i hele landet (på nær til enkelte øer).

Så du kan tilbyde dine kunder hurtig levering af dine forsendelser. Samtidig har vi et stærkt distributionsnetværk både i Norden, Europa og resten af verden - én løsning, uanset hvor du ønsker at sende til. Klik og læs mere om pakker til virksomheder og private i ind- og udland.

Komplet overblik med Kundeportal

Du får gratis adgang til din egen Kundeportal med et komplet overblik over dine forsendelser i real time. Du får også Track & Trace og kan se detaljeret leveringsstatus på hver enkel forsendelse. Ligesom du har adgang til dine fakturaer og mulighed for at oprette reklamationer. Klik og se mulighederne med Kundeportalen i videoen nedenfor - eller klik og læs mere om Kundeportalen.

 

Video

Fleksibilitet og sikker returnering

Dine kunder får stor fleksibilitet med blandt andet modtagerflex, hvor vi leverer dine forsendelser lige hvor de ønsker det. 500.000 husstande er allerede tilmeldt. Læs mere om modtagerflex og se, hvad du som erhvervskunde hos PostNord kan tilbyde dine kunder. Som Erhvervskunde hos PostNord kan du også tilbyde dine kunder en nem og sikker måde at returnere pakker til dig. Med PostNord Return Drop Off får både du og dine kunde fuld kontrol med returneringer.

Se dine muligheder nederst på siden under "Vil du vide mere?".

Vil du vide mere?

Returløsninger

Vi gør det nemt og sikkert for dine kunder at returnere deres forsendelser til dig. Du og din kunde får fuld kontrol og kan følge returpakkerne hele vejen.

Send pakker til ind- og udland

Det skal være nemt for dig at være kunde hos PostNord - og net at sende dine pakker uanset, hvor de skal hen. Læs mere om vores pakkeprodukter og god praktik.

E-handel

Et godt køb på nettet handler også om god levering. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det nemt for dig at drive webshop. Klik og læs mere om de nyeste e-handelsanalyser.

Brevtyper, praktik og inspiration

Når du skal sende breve eller magasiner til dine kunder, så har vi unikke løsninger.

Lette løsninger til tunge opgaver

Skal du sende større ting på paller eller stykgods, så har vi lette løsninger til dig.