Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Hverdagscykling

Cykling hele livet i stribe á 10 stk.
Køb dem her
FILATELI

Nyheder om danske frimærker

Hverdagscykling - Cykling hele livet

Danmark er kendt som en nation af cyklister. I et lille og fladt land som det danske med masser af cykelstier er det let at hoppe på cyklen og komme hurtigt fra A til B. Børn lærer derfor tidligt at cykle. Cyklen bruges også i stigende grad som arbejdsmiddel, da den er miljøvenlig. Ladcyklen er især populær blandt børnefamilier, og så giver cyklen mulighed for, at mange - trods fysiske forhindringer - alligevel kan komme ud og få frisk luft og gode oplevelser i naturen.

Frimærkestriben fortæller historien om at cykle gennem hele livet kogt ned til 5 motiver.

Frimærkerne er tegnet af Maria Tran.

Køb striben her

Håndarbejde

Håndarbejde er blevet moderne igen. At sætte sit eget personlige udtryk går hånd i hånd med fokus på miljø og bæredygtighed. Frem for at gå op i, om det er perfekt og korrekt udført, handler det i højere grad om at fokusere på glæden ved at skabe sit eget og anvende produktet som en kommunikationsform gennem sociale platforme. Med dit håndarbejde fortæller du omverdenen, hvem du er, og hvad du står for. Frimærkeudgivelsen her viser fem kategorier indenfor håndarbejde, der både er klassiske og samtidig har ramt en tidsånd: Customizing, frihåndsbroderi, strik, hækling og syning.

De fem motiver er designet af Ella Clausen.

Køb striben her 

Arkitektur

Nu kan du opleve fire smukke, af Realdania, restaurerede bygninger på frimærkerne. Kornerups Rådhus i Vordingborg, Bindesbølls Rådhus i Thisted, Kochs Tinghus i Store Heddinge og Meldahls Råd-, Ting-, og Arresthus i Fredericia. Bygningerne vidner om fire forskellige stilperioder i Danmark. Realdanias ambitionen med restaureringerne har været at bevare husenes arkitektur- og kulturhistoriske værdier, og samtidigt aktivere husene som en levende del af nutiden og fremtidens samfund.

Miniarket med de fire frimærker er designet af Ella Clausen og tegnet af Bertil Skov Jørgensen.

Køb miniarket her

Følg @danskefrimærker på Instagram

Se de nyeste frimærker i klassen eller få et gensyn med de gamle, du måske havde glemt.
Se her

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien.

Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​

Kontakt os

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, kan du kontakte os på mail, telefon eller brev.

Ring til kundeservice for frimærkesamlere og filatelister

Du kan ringe til os på 70 70 76 05 mandag – torsdag 8.00–16.00 og fredag 8.00–15.30.

Send mail eller brev

Du kan også sende en e-mail til stamps@postnord.com.

Eller sende et brev til adressen:

PostNord Frimærker
"Kundeservice"
Centerpostboks 1635
0900 USF
Danmark