Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Send din pakke med omtanke for miljøet

RE-ZIP – PostNords genanvendelige emballage

I PostNord arbejder vi på at reducere CO2- udledningen. Derfor har vi sammen med RE-ZIP udviklet en miljøvenlig og genanvendelig emballage, som kan genbruges op til 30 gange.

Sådan fungerer RE-ZIP

• Du sender din pakke i den genanvendelige RE-ZIP emballage.

• Når modtager får sin pakke, afleverer han eller hun den tomme sammenfoldede RE-ZIP emballage i nærmeste postkasse eller i brevindkastet på posthuset.

• Efter et grundigt kvalitetstjek, hvor emballagen rengøres og forsynes med en ny sikringslabel, bliver den sendt tilbage i omløb fra et af vores posthuse.

Small, medium eller large?

Du køber en pakkelabel på posthuset, i PostNords app eller på postnord.dk. Pakkelabelen med modtagers navn og adresse printes på posthuset og sættes på RE-ZIP emballagen

Vigtigt!

RE-ZIP emballagen kan kun sendes som pakke, og man skal derfor købe en pakkelabel - frimærker kan ikke benyttes på denne emballage!

Hjælp os med at reducere CO2-udledningen. 
Køb den nye genanvendelige RE-ZIP emballage.RE_ZIP_billede_grafik.jpg