Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Stærk logistik til dig i 2021

PostNord klarer logistikken, så du kan fokusere på at udvikle din forretning. Vi har stærke nyheder til dig, der vælger os som samarbejdspartner. Mange løsninger og mange muligheder der gør hverdagen lettere og uden tvivl øger dine kunders tilfredshed.

Omdeling

Collect - 7 dage om ugen

Hjemmelevering

Sammedagslevering

 

Fra Q1 2021 omdeler vi collectpakker til vores stærke netværk – 7 dage om ugen. Vi henter jeres pakker lørdag til omdeling søndag. Udlevering sker til alle posthuse, som har åbent søndag samt alle pakkebokse over hele landet.

Dine kunder kan således få leveret til et udleveringssted i hele Danmark fra dag til dag uagtet, hvilken dag på ugen de bestiller. 

Andelen af hjemmeleveringer er øget i 2020. PostNord har her et stærkt produkt til hele Danmark. Vi har ligeledes øget andelen af tilmeldinger til Modtagerflex, så kunderne kan få leveret hjemme – uden at være hjemme. Vi tilbyder endvidere Sammedagslevering i Århus og Storkøbenhavn.

Netværk

Mere end 1.600 posthuse og 1.300 pakkebokse

Dine kunder kan printe deres pakkelabel på posthuset

Dine kunder får kvittering for indleverede pakker på posthuset

 

PostNord har Danmarks stærkeste udleveringsnetværk.

Med mere end 1.600 posthuse og 1.300 pakkebokse fordelt over hele landet har PostNord et netværk, som giver dine kunder fuld frihed til at vælge.

I 2020 har vi lanceret muligheden for at få en kvittering ved indlevering af en pakke på vores posthuse. Dine kunder har dermed altid sikkerhed for, at deres pakke er registreret og godt på vej.

Dine kunder kan følge pakken i vores app – med mere end 1 million downloads.

Vi lancerer nu printere på vores posthuse, så dine kunder fremover kan printe en pakkelabel på posthuset samme sted, som de modtager en kvittering for indlevering af pakken.

Afhentning

Sene tider for afhentning

Fast sen afpostning i et bredt geografisk net af posthuse

Fast sen åbning for indlevering på et landsdækkende net af erhvervsterminaler – pakken er fremme næste dag i Danmark

 

Dine kunder stiller større krav til hurtig levering - de handler på nettet om aftenen og forventer deres pakke næste dag. Det kan du nu tilbyde dine kunder i et stærkt set-up med PostNords opdaterede afhentningstider.

PostNord har rykket ved tiderne for afhentning således, at du kan få mere omsætning med på den enkelte dag.

Fra ultimo Q2 2021 kan du indlevere dine pakker på et bredt geografisk net af posthuse med udvidede åbningstider. Vil du sende endnu senere, kan du køre til en af vores erhvervsterminaler. Her vil I tilsvarende fra ultimo Q2 2021 kunne indlevere helt frem til kl. 22:00.

Sender du pakker dagligt, kan vi efter aftale hente dine pakker, hvis det passer dig bedre. Vi har simplificeret mulighederne for afhentning og gjort priserne mere transparente.

Retur

Mange muligheder for retur i det stærkeste netværk

Dine kunder kan returnere pakker i Pakkeboksen 24/7

Return Pickup – dine kunder kan få hentet pakker hjemme på privatadressen

 

Lad dine kunder selv bestemme hvordan de vil returnere deres pakker. Hos PostNord er mulighederne mange.

Med et stærkt og stort netværk af udleveringssteder har dine kunder mange muligheder for selv at indlevere deres returpakker. PostNord har også mere end 450 Pakkebokse, hvor dine kunder har mulighed for både at hente og returnere pakker.

Endelig giver PostNord med Return Pickup i 2021 dine kunder mulighed for at få hentet pakker på deres adresse. Mange muligheder - nemt og fleksibelt for din