Nominér din hverdagshelt

Mød jurymedlemmerne

Her kan du læse mere om de 5 jurymedlemmer, som kårer de endelige vindere blandt de nominerede kandidater, der har fået flest stemmer.

Anne Glad

– livstilsekspert, foredragsholder, forfatter og medlem af PostNords Frimærkeråd


Anne Glad har som medlem af PostNords Frimærkeråd de seneste fem år været med til at forme de danske frimærkers indhold. Hun har stor indsigt i danskernes liv og hverdag, og en solid forståelse for, hvad vi alle går og forholder os til som almindelige mennesker.

 

Foto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix

Nadia Nadim

– landsholdsspiller, professionel fodboldspiller i Paris Saint-Germain F.C. samt medicinstuderende ved Aarhus Universitet


Nadia Nadim er en af EM-heltene, der spillede det danske kvindelandshold til en sølvmedalje i Holland i 2017. Hun blev årets spiller i 2016 og 2017 samt kåret til Årets dansker i 2017 af Berlingske og er et forbillede for mange i Danmark – unge som gamle.

 

Foto: Dejan Obretkovic/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Mads Steffensen

– journalist, podcaster, foredragsholder og tv-vært


Mads Steffensen har i næsten to årtier sammen med et stærkt panel hjulpet danskerne med moralske og personlige dilemmaer og er lige nu aktuel i podcasten Mads og A-holdet på Podimo. Han er kendt fra talrige tv-programmer på DR (bl.a. Kender Du Typen, Alle Mod 1 og Fællessang) 

 

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Jakob Riis

– administrerende direktør i Falck


Jakob Riis har været topchef i Falck siden 2017, og har blandt andet gennemført en omfattende finansiel turnaround af virksomheden. Han er meget engageret i den sundhedspolitiske dagsorden og i udviklingen af fremtidens sundhedsløsninger og -teknologier. Jakob Riis er desuden formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Han nærer stor passion for alle facetter af fodboldspillet, men har selv skiftet bolden ud med crossfit.

 

Foto: Falck

Peter Kjær Jensen

– administrerende direktør i PostNord Danmark


Peter Kjær Jensen har i snart fem år stået i front for omstillingen af det danske postvæsen og tilpasningen til den digitale verden. Bag sig har han en 25 år lang international karriere i A.P. Møller Mærsk, hvor han har været udstationeret over hele verden.  Peter Kjær Jensen er desuden formand for PostNords Frimærkeråd og bestyrelsen for Enigma – Museum for post, tele og kommunikation. Han er passioneret fodboldfan og en habil motionist på racercyklen. 

 

Foto: Peter Philips