Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Jul

Tryg og nem julepost under corona

Vi passer godt på hinanden, så alle trygt kan modtage deres pakker i en tid med Corona

Her er 7 gode råd til dig som kunde: 

1: Bestil dine pakker i god tid 

Undgå den værste trængsel og bestil dine pakker tidligt. Der bliver rekordmeget pres på plads og kapacitet i denne jul, hvor endnu flere danskere handler online på grund af Corona.  

2: Hent dine pakker i ydertidspunkterne – før 12 og efter 18 

Vi samarbejder med vores udleveringssteder om at skabe trygge udleveringsområder, så du kan få din pakke på en forsvarlig måde og med god afstand, men udnyt meget gerne ydertidspunkterne, hvor der er færrest mennesker. 

3: Hent dine pakker, så snart du kan 

Vi forsøger at styre de store pakkemængder og kundestrømmen til vores udleveringsteder, så du kan få din pakke både relativt hurtigt og med afstand til de andre kunder, men jo hurtigere, du kan hente din pakke, desto hurtigere får vi plads til flere.  

4: Dobbelttjek afhentningssted i din pakkebesked 

Vi gør alt, vi kan, for at få din pakken frem til dig så hurtigt som muligt. På nogle udleveringssteder kan der dog opstå så meget pladsmangel, at der er udsigt til, at kunderne ikke kan holde den nødvendige afstand. Så for at passe på dig og de andre kunder, kan du opleve, at vi kører din pakke til et andet udleveringssted i nærheden, hvor der er bedre plads. Dobbelttjek derfor, hvor du skal hente din pakke, når du modtager din pakkebesked.  

5: Brug vores fleksible løsninger for at mindske fysisk kontakt 

Vi har flere fleksible løsninger, som du med fordel kan gøre brug af: 

  • Modtagerflex - få leveret dine pakker hjemme, på et aftalt sted, uden selv at være hjemme. Tilmeld dig i PostNords app. 
  • Flexchange – du vælger selv via sms eller mail, hvordan din pakke skal leveres, mens pakken er på vej, og så omdirigeres pakken til det ønskede sted. 
  • Engangsfuldmagt - hæng en fuldmagt på din dør, der giver PostNord lov til at sætte pakken foran døren eller et sted på adressen.   

6: Følg med i post til og fra udlandet

Situationen udvikler sig hele tiden, og på postnord.dk/covid19 kan du holde dig orienteret om, hvordan Coronasmitten påvirker posten i Danmark og til og fra udlandet.  

7: Få hurtigt svar i PostNords app 

Du kan følge din pakke, tilmelde dig Modtagerflex, købe online porto og tjekke indleveringsfrister. Blandt meget andet. Appen er gratis og kan svare på det meste. Ellers har vores kundeservice ekstra længe åbent i hele juleperioden. 

.